ANASAYFA Beypazarı Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap mazbatasını aldı

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap mazbatasını aldı

Ankara'da bugün mazbata alan Belediye Başkanı arasında Özer Kasap'ta yer aldı. İlçe tarihinin ilk CHP'li belediye başkanı olan Kasap hizmet etmek için çalışacaklarını ifade etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap mazbatasını aldı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin son seçimde elde ettiği başarı bir çok ilki beraberinde getirdi. O ilklerden birisi Beypazarı ilçesinde yaşandı.

İLÇENİN İLK CHP'Lİ BAŞKANI

2019 seçimlerinden çok daha farklı bir sonuca imza atan CHP bir çok ilçede yıllar sonra yönetime geçen parti oldu. O ilçeler arasında yer alan Beypazarı ise bir ilke sahne oldu. Beypazarı'nda seçimlerde birinci olarak seçilen Özer Kasap ilçe tarihinde farklı bir  yer edinmeyi başardı.

Yapılan seçim sonrasında Beypazarı ilk defa Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetilecek. Bu kapsamda seçilen isim olan Başkan Kasap bugün mazbatasını aldı. Beraberindeki isimler ile birlikte İlçe Seçim Kurulu'na giden Başkan Kasap'a mazbatası verildi. Resmen ilçenin yeni Belediye Başkanı olan Özer Kasap kendisinin vatandaşlar tarafından seçilerek bu makama geldiğinin farkında olduğuna vurgu yaptı.

“VATANDAŞIN TEVECCÜHÜ İLE SEÇİLDİM”

Başkan Kasap “Vatandaşın teveccühü ile belediye başkanlığına seçildim. Bundan sonraki süreç, ilçeye ve vatandaşlara hizmet süreci” diyerek artık hizmet etmeye odaklanacaklarını söyledi. Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın ilçe seçim kurulunda mazbatasını aldıktan sonra yaptığı ilk iş şehitlik ziyareti oldu.

Kabri ziyaret eden Beypazarı Belediye Başkanı Kasap buradaki ziyaretini tamamladıktan sonra mezarlıktan ayrıldı. Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap yarın Anıtkabir'e gidecek belediye başkanları arasında yer alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: Yorulmadan çalışacağız

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: Yorulmadan çalışacağız