ANASAYFA Beypazarı Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap şehit ailelerini ilçeye davet etti

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap şehit ailelerini ilçeye davet etti

Ülke genelinde evlatlarını ve eşlerini genç yaşta toprağa veren şehit ailelerine yönelik morallerini yükseltme programları düzenleniyor. Bu kapsamda Ankara'nın Beypazarı ilçesinde de harekete geçildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap şehit ailelerini ilçeye davet etti

Türk halkı için çok önemli olan ve her zaman el üstünde tutulan şehit aileleri için gerek özel, gerek resmi kurumlar tarafından çeşitli faaliyetler organize ediliyor. Yapılan çalışmalar ile şehit ailelerine yanlarında olunduğu mesajı veriliyor.

BEYPAZARI BELEDİYESİ ŞEHİT AİLELERİNE SESLENDİ

Devleti savunurken canlarını feda eden şehit ailelerine maddi ve manevi anlamda yardımlar yapılarak, şehitlerin ailelerine sahip çıkıldığı mesajı veriliyor. Bu kapsamda Ankara'nın Beypazarı ilçesinden de anlamlı bir mesaj geldi.

İlçenin yeni Belediye Başkanı Özer Kasap ülkedeki tüm şehit ailelerini ilçeye davet ettiklerini duyurdu. Başkan Kasap yaptığı açıklamada “Belediyemiz bünyesinde şehitlerimizin emanetlerini misafir etmekten gurur duyarız, bizde misafir olacak aileler Belediyemiz ile irtibata geçsin ayrıca gazilerimiz de yüzde 50 indirimli misafirimiz olabilir” diyerek hem şehit aileleri hem de gazilere seslendi.

TAKDİR TOPLAYAN ADIM

Ankara'nın tarihi ve turistik yönü ile öne çıkan ilçesinden bu şekilde bir adım gelmesi takdir topladı. Şehit ailelerinin acılarını bir nebze olsun unutturmak ve onların aile olarak güzel günler geçirmesini sağlamak için Beypazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilen programa geniş katılım sağlanması bekleniyor.

Türkiye'nin dört bir yanında şehitlerin emanetleri olan ailelerine yönelik programlar yenilenerek devam ediyor. Bu hassasiyetin aynı şekilde devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Jeoloji kurultayına sponsor oldu

ABB Jeoloji kurultayına sponsor oldu