ANASAYFA Beypazarı Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'a nasıl ulaşılır?

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'a nasıl ulaşılır?

Ankara'da vatandaşların istek ve şikayetlerini dile getirme adına Belediye Başkanına ulaşmak için bazı adımlar uygulaması gerekiyor. Beypazarı ilçesinde de belediye başkanın ile görüşme gerçekleştirmek isteyenler için farklı yöntemler bulunuyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'a nasıl ulaşılır?

Beypazarı ilçesinde son yapılan seçimin ardından belediye başkanı değişikliği yaşanmış, makam koltuğuna Özer Kasap oturmuştu. Bu geçiş sürecinin ardından kimi yetkililer kendisini tebrik etmek, kimi insanda derdini ya da beklentisini dile getirebilmek adına belediye başkanına ulaşabilmenin yollarını araştırmaya başladı.

BEYPAZARI BELEDİYE BAŞKANI İLE NASIL GÖRÜŞÜRÜM?

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap ile görüşmek için vatandaşlar ilk yapması gereken işlerin başında Belediyenin telefon numarasını arayıp başkanla görüşmek için bir randevu talebinde bulunmak geliyor. Bu yolu denemek isteyen vatandaşlar 0312 763 13 58 ve 0312 762 25 10 telefon numarasını arayabilirler.

BAŞKAN'A MESAJ

İkinci bir seçenek olarak vatandaşlar Beypazarı Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden “Başkana Mesaj” bölümüne giderek talebini oraya yazabilir ve kendisi için bir görüşme talebinde bulunabilir.

BELEDİYE BİNASINA GİTME

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap ile görüşmek isteyen vatandaşların tercih edebileceği bir diğer yol ise bizzat Beypazarı Belediye Binasına gitmek olacaktır. Bu yönetimi kullanmak isteyenler Kurtuluş Mahallesi, Milli Egemenlik Caddesi 49/1, 06730 Beypazarı / ANKARA açık adresi üzerinden gerekli bilgiyi alabilirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TCMB Başkanı Karahan'dan enflasyon açıklaması

TCMB Başkanı Karahan'dan enflasyon açıklaması