ANASAYFA Beypazarı Beypazarı Belediyesi binasına T.C tabelası asıldı

Beypazarı Belediyesi binasına T.C tabelası asıldı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kazandığı ilçelerde, geçmiş dönemlerde kaldırılan Türkiye Cumhuriyeti "TC" tabelaları asılmaya devam ediyor. Son olarak Beypazarı Belediye Belediye Başkanı Özer Kasap gelişmeyi duyurdu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Beypazarı Belediyesi binasına T.C tabelası asıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara'da bulunan 25 ilçenin 16'sını kazanarak adından söz ettirmişti. Seçimlerin tamamlanması ve adayların mazbatalarını almasının ardından belediye başkanlarının ilk işi sökülen tabelaları asmak oldu.

BEYPAZARI'NA T.C TABELASI GELDİ

Ankara'nın Keçiören ilçesinde Mesut Özarslan ve Mamak ilçesinde Veli Gündüz Şahin'in belediye başkanlığını kazanıp göreve geçtikleri anlarda Belediye Binalarına T.C tabelaları asıldı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan TC tabelaları geçmiş dönemlerde çeşitli nedenlerden dolayı kaldırılmıştı.

Göreve gelen başkanlar bağlı bulundukları ilçelerde belediye binalarına T.C tabelaları eklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Ankara'nın Beypazarı ilçesinde de belediye binasına T.C tabelası asıldı. Söz konusu gelişmeyi ilçenin yeni Belediye Başkanı Özer Kasap Duyurdu.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “T.C. sana çok yakıştı Beypazarı Belediyesi” ifadelerini kullandı. 

ÖZER KASAP'IN NELER YAPACAĞI MERAK KONUSU OLDU

Başkan Kasap Beypazarı ilçe tarihinin ilk Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı olmuştu. ABB Başkanı Mansur Yavaş'ında memleketi olduğu için Beypazarı'nda partisinin adayı Özer Kasap'ın kazanmasını çok istediğini belirten açıklamalarda bulunmuştu. 

5 yıl boyunca ilçe belediye başkanı olarak görev yapacak Özer Kasap'ın hızlı bir şekilde Beypazarı ilçesinde yürütülen Belediye faaliyetlerini yönetmeye başlaması bekleniyor. Kasap geçtiğimiz günlerde mazbatasını almıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?