ANASAYFA Beypazarı Beypazarı Belediyesi duyurdu! TOGG makam aracı özel günler için tahsis edilmeye başlandı

Beypazarı Belediyesi duyurdu! TOGG makam aracı özel günler için tahsis edilmeye başlandı

Bugün Beypazarı Belediyesi, geçtiğimiz günlerde duyurulan TOGG marka makam aracının vatandaşlara tahsis edilmeye başlandığını duyurdu.
yazar
Sinem GÜVEN
Beypazarı Belediyesi duyurdu! TOGG makam aracı özel günler için tahsis edilmeye başlandı

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Beypazarı Belediye Başkanı olarak seçilen Özer Kasap, seçimin hemen ardından vaatlerini yerine getirmeye başladı. Yapılan açıklamalarda ilk vaatlerinden biri olan TOGG marka araç tahsisinin gerçekleştirildiğinden bahsedildi.

SEÇİMİN ARDINDAN BEYPAZARI BELEDİYESİ DUYURMUŞTU!

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, seçim sonrasında yaptığı açıklamalarda halka katkı sağlamak amacı ile sünnet ve düğün merasimlerinde kullanılabilecek olan Türkiye'nin ilk yerli aracının Belediyeye tahsis edildiğini duyurdu.

Konuya ilişkin Beypazarı Belediyesi tarafından yapılan açıklamalar şu şekildeydi;

“Söz verdiğimiz gibi! TOGG, ülkemizin gurur kaynağı olan bir otomobil markası. Biz de Beypazarı Belediyesi olarak, halkımıza bir nebze de olsa katkıda bulunmak amacıyla TOGG'u sünnet ve düğün merasimleri için tahsis ediyoruz. Bu araç, ailelerimizin mutlu günlerinde yanlarında olacak.”

VATANDAŞLARA TAHSİS EDİLMEYE BAŞLANDI!

Tüm bu açıklamaların yanı sıra Beypazarı Belediyesi tarafından vatandaşlar için yeni bir duyuru yayımlandı. Yapılan açıklamalarda "Önceki dönemden Belediyemizde bulunan TOGG marka makam aracını vatandaşlarımızın özel günleri için tahsis etmeye başladık. Çiftimize mutluluklar dileriz." diyerek kişilerin artık özel günleri için Beypazarı Belediyesi'ne başvuru yaparak kolay bir şekilde araçlarını alabilecekleri belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti son Gençlik Kolları Genel Başkanı Mehmet Murat Yaprak kongrede kimi, neden destekliyor?

İYİ Parti son Gençlik Kolları Genel Başkanı Mehmet Murat Yaprak kongrede kimi, neden destekliyor?