ANASAYFA Beypazarı Beypazarı Belediyesi halk günleri belli oldu!

Beypazarı Belediyesi halk günleri belli oldu!

Beypazarı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Vatandaşların istek, talep, öneri ve şikayetlerini dinlemek üzere kapılarını açan Beypazarı Belediyesi halk günlerine dair detayları duyurdu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Beypazarı Belediyesi halk günleri belli oldu!

Haberankara.com Özel Haber - Ankara'nın turizm ve tarihi açısından önemli bir konuma sahip olan Beypazarı Belediyesinde 31 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP'nin adayı Özer Kasap'ın dönemi başladı. Beypazarı ilçesinde vatandaşların taleplerini hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla halk günlerini başlattıklarını duyuran Beypazarı Belediyesi detayları da paylaştı.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, göreve geldiği gündem bu yana tebrik ziyaretleri için kapılarını ziyaretçilere açarken saha çalışmaları nedeniyle yoğun temposu arasında halkın istek ve taleplerini dinlemek üzere Halk Günleri'ne star verildiğini bildirdi. Beypazarı Belediyesi, halk günleri düzenlemeye başladığını duyururken vatandaşların belediyeye uğrayabileceği gün ve saatleri duyurdu. 

BEYPAZARI BELEDİYESİ HALK GÜNLERİNİ BAŞLATTI

Beypazarı halkı ile tek tek ilgilenmek üzere Halk Günlerini başlatan belediye, resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden önemli bir açıklamaya yer verdi. 

Beypazarı Belediyesinin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada ‘’Halk günü buluşmalarımızda, halkın evinde halkımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kapımız ve gönlümüz her zaman açık.'' ifadelerine yer verildi. Bundan böyle her çarşamba günü halk günü kapsamında Beypazarlıların belediyede ağırlanacağı ifade edilirken vatandaşlar, her çarşamba günü saat 09.00 - 13.00 arasında Başkan Kasap'la görüşmelerini gerçekleştirebilecek. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'de ilk 4 ayda 20 binin üzerinde elektrikli otomobil satıldı

Türkiye'de ilk 4 ayda 20 binin üzerinde elektrikli otomobil satıldı