ANASAYFA Beypazarı Beypazarı Belediyesi haşereler için ilaçlama yapıyor

Beypazarı Belediyesi haşereler için ilaçlama yapıyor

Beypazarı ilçesinde son günlerde yoğun bir ilaçlama trafiği sürüyor. Vatandaşların sıcak günleri hastalık ve rahatsızlıklar ile geçirmemesi adına belediye araçları sokaklarda turluyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Beypazarı Belediyesi haşereler için ilaçlama yapıyor

Ankara yaz aylarına hazırlanıyor. Nisan ayının son günlerinde hava sıcaklıkları yüksek seyrini sürdürüyor. Bu nedenle ilerleyen aylarda daha da sıcak olmasının beklenilmesinden dolayı ilaçlama çalışmalarına ağırlık verildi.

BEYPAZARI İLAÇLANIYOR

Ankara'nın bir çok ilçesinde bu kapsamda yoğun bir ilaçlama ve temizlik süreci yaşanıyor. Park, mesire alanları ve sokaklarda yapılan çalışmalar ile eksiklerin giderilmesi hedefleniyor. Beypazarı Belediyesi de ilçe sınırları içerisinde kötü bir durum yaşanmaması adına araçlar ile ilaçlama yapmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada “Beypazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, yazın gelmesiyle birlikte haşerelerin çoğalmasını engellemek amacıyla ilçe genelinde ilaçlama işlemlerini sürdürüyor” denildi. Gün boyu araçlar ile ilçe sokaklarında ve yaşam alanlarında yapılan ilaçlama faaliyetleri düzenli olarak yapılıyor.

İLAÇLAMA YAPMANIN ÖNEMİ

Haşerelerin çoğalması beraberinde bir çok sağlık sıkıntısını beraberinde getiriyor. Bundan dolayı havaların ısınmasında yapılan ilk iş ilaçlama ve temizli çalışmaları oluyor. Bu kapsamda Başkan Özer Kasap yönetimindeki Beypazarı'nda benzer çalışmaların yaz boyu sürmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Beypazarı Belediyesi ekipleri tarafından yapılan ilaçlamalar konusunda hassas davranılıyor. Halka açık yerlerde ve gün içinde yapılan ilaçlamalar insan sağlığına bir tehdit oluşturmuyor. Vatandaşlar günlük hayatlarına rahatlıkla devam ediyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
27 - 28 Nisan Ankara'da nöbetçi noterler sorgulama ekranı

27 - 28 Nisan Ankara'da nöbetçi noterler sorgulama ekranı