Beypazarı Belediyesi İnözü Vadisi ilgi odağı oldu

Ankara Beypazarı'nda bulunan İnözü Vadisi, doğa ile baş başa kalmak isteyenlerin ilgi odağı oldu.

Beypazarı Belediyesi İnözü Vadisi ilgi odağı oldu

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bulunan İnözü Vadisi, manzarası ile Beypazarı'nın güzelliklerini gözler önüne seriyor. Beypazarı'nı ziyaret edenlerin uğrak noktaları arasında yer alan İnözü Vadisi, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

İnözü Vadisi, yaklaşık 100 km Ankara'nın kuzeybatısında Beypazarı ilçesinde iki dağ arasındaki çukurca arazidir. Rüstempaşa mevkiinde bulunan İnözü Vadisi, ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır. Beypazarı-Karaşar Yolu üzerinden İnözü Vadisi'ne ulaşılabilir. İlçe merkezinde dolmuş ya da taksi kullanarak rahatlıkla İnözü Vadi'sini ziyaret edebilirsiniz. Vadiye taksi ile ulaşım oldukça kolaydır.

Beypazarı Belediyesi İnözü Vadisi ilgi odağı oldu

DOĞA İLE İÇ İÇE!

Beypazarı Belediyesi, resmi internet sitesin İnözü Vadisi hakkında, "Beypazarı merkezinin eteklerinde yer alan bir kanyon olan İnözü Vadisi, köyler ve doğal manzaralar arasında ilerlerken ulaşabileceğiniz ve doğa ile baş başa kalabileceğiniz bir yerdir. Burada ayrıca, hafta sonları aileler arasında popüler olan konaklama seçenekleri ve piknik alanları da bulunmaktadır" ifadelerini kullandı. İnözü Vadisi, doğanın çeşitliliğini ve yaşam formlarını korumak için başlatılan proje tarafından, önemli bir biyolojik çeşitlilik bölgesi olarak biliniyor.

İnözü Vadisi, ev sahipliği yaptığı kuş türleri ile gelenlerin ilgisini çekiyor. Detaylı bilgi almak için Beypazarı Belediyesi'nin resmi internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER