Beypazarı Belediyesi tohum eleme tesisinde çiftçilere hizmet veriyor

Beypazarı Belediyesi, tohum eleme tesisinde çiftçiler için yaptığı faaliyetler kapsamında, selektör tesisinde ekin ve arpa için tohum eleme hizmetine başlanacağını açıkladı.

Beypazarı Belediyesi tohum eleme tesisinde çiftçilere hizmet veriyor

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’ın öncülüğünde Beypazarı Belediyesi sosyal ve istihdam alanlarındaki faaliyetlerine önem vererek, vatandaşlarını daha huzurlu, mutlu ve eşit bir ilçede yaşatma gayesiyle çalışmalarına ağırlık veriyor. Beypazarı Belediyesi, özellikle üreticilerin de emeğini önemi görerek onlar için yaptığı hizmetlere ağırlık veriyor.

Beypazarı Belediyesi bu kapsamda, tohum eleme tesisinin çiftçilere hizmet vermeye başladığını açıkladı. Beypazarı’nda ekin ve arpa biçimlerinin başlamasıyla selektör tesisinde ekin ve arpa için tohum ve eleme çalışmalarına başlanacağının bilgisi verildi.

Beypazarı Belediyesi tohum eleme tesisinde çiftçilere hizmet veriyor

TREME ELEVATÖRÜNDEN PAKETLEME MAKİNESİNE

Belediye, saatte 3 ton eleme kapasitesi, treme elevatörü, kılçık kıran makinesi, sıvı ilaçlama makinesi ve paketleme makinesi gibi ekipmanlarıyla çiftçilerin hizmetinde olduğuna vurguda bulundu.
Beypazarı Belediyesi, çiftçilerin için sunduğu tohum eleme tesisi hizmetinin tüm detaylarını sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Belediyenin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Tohum Eleme Tesisimiz Çiftçilerimize Hizmet Vermeye Başlamıştır

Ekin ve arpa biçimlerinin başlamasıyla selektör tesisimizde , Ekin ve Arpa için tohum eleme ve ilaçlama çalışmalarına başlanacaktır. Saatte 3 ton eleme kapasitesiyle, treme elevatörü, kılçık kıran makinesi, sıvı ilaçlama makinesi ve paketleme makinesi gibi ekipmanlarımızla hizmetinizdeyiz.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER