Beypazarı Belediyesi Turizm Danışma Ofisi açılış kapanış saatleri

Beypazarı Belediyesi Turizm Danışma Ofisi'nin hangi saat aralıklarında hizmet verdiği araştırılıyor.

Beypazarı Belediyesi Turizm Danışma Ofisi açılış kapanış saatleri

Beypazarı Belediyesi, tarihi dokusuyla görenleri kendine hayran bırakıyor. Beypazarı Belediyesi Turizm Danışma Ofisi'nin mesai saatleri ise merak ediliyor.

Ankara Beypazarı'nın giriş güzergâhında bulunan Beypazarı Belediyesi Turizm Danışma Ofisi, ziyaretçi ve misafirlerin ilk uğrak noktasında yer alıyor. Beypazarı Belediyesi Turizm Danışma Ofisi, resmi internet sitesinde şu ifadeleri kullandı:

"Beypazarı'mızı ziyaret eden misafirlerimizin, turizm acentelerinin, yerli ve yabancı turistlerin Beypazarı’mızın tarihi dokusu hakkında İngilizce ve Türkçe bilgi edinmesi, şehrimizi gezerken onlara kılavuzluk edecek harita, broşür imkânı sağlamak amacıyla haftanın 7 günü mesai saatleri içinde hizmet vermektedir."

Beypazarı Belediyesi Turizm Danışma Ofisi açılış kapanış saatleri

Beypazarı Belediyesi Turizm Danışma Ofisi’ne davet edilen açıklamada, "Ofisimize uğrayıp çayınızı Beypazarı Kurusu eşliğinde yudumlarken Tarihi İpek Yolu'nun İncisi Beypazarı’mız hakkında bilgi sahibi olabilir ve rotanızı belirleyip Beypazarı ilçemizin en güzel tarihi ve kültürel duraklarından gezinize başlayabilirsiniz" ifadeleri yer aldı.

HER GÜN AÇIK MI, MESAİ SAATLERİ NASIL?

Beypazarı Belediyesi Turizm Danışma Ofisi açılış kapanış saatleri - Resim : 2

Haftanın 7 günü Beypazarı Belediyesi Turizm Danışma Ofisi'ni ziyaret edebilirsiniz. Ofis, sabahları saat 08.00'da açılıyor, akşam saat 18.00'de ise kapanıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER