Beypazarı Belediyesi vatandaşı Karagöl Milli Parkı'na davet etti

Beypazarı Belediyesi ilçedeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Turizm potansiyeli yüksek olan ilçenin tanıtılması için belediye tarafından yapılan çalışmalar devam ederken yeni bir açıklama geldi. Beypazarı Belediyesi tüm vatandaşları doğa ile iç içe vakit geçirmeleri için Karagöl Milli Parkı'na davet etti.

Başkent Ankara'nın doğa ile iç içe vakit geçirilebilecek pek çok adresi bulunuyor. Bu adreslerden biri de Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yer alıyor. Ankara'nın tarih turizmi için önemli bir yere sahip olan Beypazarı ilçesi, tarihi Beypazarı Evleri ve yöresel lezzetleri ile Ankaralılar için gezilecek yerlerin başında geliyor. Yeşil ormanları ve yaylaları ile doğa ile baş başa vakit geçirmek, kafa dinlemek ve şehrin gürültüsünden uzak kalmak isteyenlerin ihtiyaçlarına da cevap vermeye devam ediyor.

Yüz yıllık kültür ve tarih mirasçılığına ev sahipliği yapan Beypazarı Karagöl Milli Parkı ile Ankara'da Doğa Turizmine yeni bir soluk getiriyor. Beypazarı Belediyesi vatandaşı Karagöl Milli Parkı'na davet ederken ilçeye gelecek vatandaşlar için bir de açıklama yaptı.

BEYPAZARI BELEDİYESİ'NDEN KARAGÖL MİLLİ PARKI'NA DAVET

Aladağlar'ın güneyinde, Ankara'ya 128, İstanbul'a 350, Bolu'ya 85 ve Beypazarı şehir merkezine 28 km uzaklıkta bulunan Karagöl Milli Parkı, İç Anadolu'nun karasal iklimde dört mevsim farklı güzellikleriyle ziyaretçilere doğal terapi alanı sunuyor. Beypazarı Belediyesi de bu alanın turizmini canlandırmak amacıyla vatandaşları parka davet ederken sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden önemli bir açıklamaya yer verdi.

Beypazarı Belediyesi vatandaşı Karagöl Milli Parkı'na davet etti

Beypazarı Belediyesi, ''Karagöl Milli Parkı'nda doğa severler için ayrılmış alanımız sizleri bekliyor! Doğanın huzurunu ve muhteşem manzaralarını yaşamak isteyen herkesi bu eşsiz alana davet ediyoruz.'' ifadelerini kullandığı açıklamasında bir de rezervasyon bilgisi sundu.
Rezervasyon ve bilgi için ‘’0312 762 50 50'' numarasının aranmasının da yeterli olacağı ifade edildi.

Karagöl Milli Parkı, şehrin kalabalığından sıyrılmak isteyenlerin, konaklayarak doğa sporlarını yaptığı, sınırlı bölgelerden biri olma özelliğini taşırken alanda bolca dinlenme imkanı bulunuyor.

Haberankara.com