ANASAYFA Beypazarı Beypazarı Belediyesi Yaza Merhaba şenliği düzenliyor! Melek Mosso Konseri ve Uçurtma Şenliği

Beypazarı Belediyesi Yaza Merhaba şenliği düzenliyor! Melek Mosso Konseri ve Uçurtma Şenliği

Yaz aylarının gelişini kutlamak ve beraber güzel bir anı yaşamak için organizasyon hazırlayan ilçeler arasında Beypazarı da girdi. Beypazarı Belediyesi vatandaşları düzenlenecek etkinliğe davet etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Beypazarı Belediyesi Yaza Merhaba şenliği düzenliyor! Melek Mosso Konseri ve Uçurtma Şenliği

Beypazarı ilçesinde Belediye Başkanı Özer Kasap yönetimi vatandaşların yeni yeni girilen yaz dönemine güzel bir başlangıç yapması için kolları sıvadı. Bu kapsamda her yaştan insanın aile ve sevdikleri ile güzel anlar yaşaması adına bir yaza merhaba organizasyonu hazırlandığı açıklandı.

BEYPAZARI YAZA MERHABA DİYECEK

Konu ile ilgili Beypazarı Belediyesi 11 Mayıs Cumartesi günü Yaza Merhaba etkinlikleri kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirileceğini duyurdu. Saat 11:00'da Hıdırlık Tepesinde Uçurtma Şenliği ile başlayacak etkinlikler gün boyu devam edecek. Mini konserlerin, Seymenler ekibinin gösterilerinin ve çocuk etkinliklerinin olacağı Yaza Merhaba etkinlikleri akşam vakti önemli bir konser ile sonlanacak.

Belediye tarafından yapılan duyuru paylaşımında son dönemin yükselen isimlerinden Melek Mosso'nun ilçede bir konser vereceğini belirti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da aynı zamanda memleketi olan Beypazarı'na gelerek gerçekleşecek etkinliklere katılacağı öğrenildi.

BÜYÜK KATILIM BEKLENİYOR

ABB Başkanı Yavaş'ın da vatandaşlarla beraber olacağı Melek Mosso konseri başta olmak üzere gün boyu yapılacak Yaza Merhaba etkinliklerine büyük bir katılım sağlanması tahmin ediliyor. Beypazarı'nda yaz aylarında farklı festival ve konserlerinde gerçekleşmesi ön görülüyor

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak Belediyesi Meclisi 4. oturumunu gerçekleştirdi

Mamak Belediyesi Meclisi 4. oturumunu gerçekleştirdi