ANASAYFA Beypazarı Beypazarı'nda bayramlaşma etkinliği ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşti

Beypazarı'nda bayramlaşma etkinliği ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşti

Ankara'nın ilçelerinde hem bayramlaşma hem de seçim sonuçlarından dolayı teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Yavaş'ın son durağı memleketi oldu. Beypazarı'nda yapılan etkinliğe katılım yoğun oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Beypazarı'nda bayramlaşma etkinliği ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşti

Geçtiğimiz günlerde Beypazarı ilçesinin yeni Belediye Başkanı seçilen Özer Kasap bir duyuru yapmıştı. Başkan Kasap bayramda dargınlıkların bir kenara bırakılmasını istediklerini ve herkesin düzenlenecek bayramlaşma törenine katılmasını istediklerini ifade etmişti.

BAŞKAN KASAP BAYRAMIN BİRLEŞTİRİCİLİĞİNE VURGU YAPMIŞTI

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap “Küskünlüklerin giderildiği, dargınlıkların son bulduğu, Beypazarı’nın Gönül Barışı… Bu Bayram bizim bayramımız, Birlikte nice bayramlar geçirmek dileğiyle” diyerek iyi niyetlerini dile getirmişti.

İlçedeki bir çok vatandaşın beklediği gün geldi ve Beypazarı bayramlaşma töreni düzenlendi. Törenin en önemli katılımcılarından olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş vatandaşları tarafından ilgi ile karşılandı.

Memleketi olan ve 10 yıl boyunca belediye başkanlığı yaptığı ilçede vatandaşların kendisine duyduğu ilgiden dolayı memnun olan ve onların Ramazan Bayramını tebrik eden ABB Başkanı Yavaş kendisine verilen hediye çiçeği kabul etti ve Ankara Seymenlerini izledi.

ABB BAŞKANI YAVAŞ BEYPAZARI HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Vatandaşlar ile ayak üstü sohbetler eden ve onlarla yakından ilgilenen ABB Başkanı Yavaş Beypazarı halkına Başkan Özer Kasap ile birlikte ellerinden gelen en iyi hizmeti yapacaklarını dile getirdi ve kendilerine inananlara teşekkür etti.

Önümüzdeki günlerde ABB Başkanı Yavaş'ın farklı ilçelere seçim sonrası ziyaretlerini sürdürmesi bekleniyor. Beypazarı Başkanı Özer Kasap'ta ilçe için çalışmalara başlamıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Kent Konseyi'nden beraber hareket etme vurgusu: Paylaşmak birlikte yaşamaktır

Ankara Kent Konseyi'nden beraber hareket etme vurgusu: Paylaşmak birlikte yaşamaktır