ANASAYFA Beypazarı Polisler Ankara Beypazarı'nda denetimlerini sıklaştırdı

Polisler Ankara Beypazarı'nda denetimlerini sıklaştırdı

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde emniyet güçleri tarafından yapılan denetimlerin sıkılaştırıldığı ifade edildi. Ankara-Beypazarı karayolunda yapılan denetimlerin aynı ciddiyetle sürdürüleceği ifade edildi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Polisler Ankara Beypazarı'nda denetimlerini sıklaştırdı

Ankara'nın geleneksel ve tarihi yönü ile öne çıkan ilçelerinden olan Beypazarı ilçesinde Emniyet güçlerinin denetimlerini arttırdığı öğrenildi. Son dönemde Ankara'nın merkeze uzak ilçeleri olmak üzere bir çok noktasında yaşanan denetimler sonucu çok sayıda suçlu ve haklarında arama kararı olan kişiler yakalanıyor. Yapılan denetimleri desteklediklerini ifade eden Ankaralılar görevli personellere sosyal medya üzerinden iyi çalışmalar mesajları paylaşıyor.

EMNİYET GÜÇLERİNDEN DENETİM

Bu kapsamda edinilen bilgiye göre Ankara'nın turizm konusunda akla gelen ilk ilçelerinden olan Beypazarı'nda hareketli anlar yaşanıyor. Beypazarı Emniyet Müdürlüğü'nün sürücüleri denetlemek ve asayişi korumak amacıyla ilçe genelinde sürdürdüğü denetimlerini daha da arttırdığı ifade edildi. İlçenin başkent Ankara ile ulaşımının sağlandığı Oğuzkent bölgesinde, Hamzalar Kavşağı, Kırbaşı bölgelerinde Emniyet ekipleri denetlemelerde bulundu.

İLÇE GENELİNDE DENETİMLER DEVAM EDECEK

Yapılan denetlemelerde durdurulan araçlardaki kişilerin ehliyetleri ve ruhsatları kontrol edildi. Yine araç içinde bulunan kişiler trafik kurallarına uymanın önemi konusunda bilgilendirildi. Yaz aylarının yaklaşması ile araç kullanan sürücülerde bir rehavet oluşmaması ve aynı dikkatle araç kullanmaya devam etmeleri konusunda telkinler yapıldı. Beypazarı Emniyet Müdürlüğünün görev alanına bağlı kalarak denetimleri günün her anında sürdüreceği vurgulandı.

Ankara ve ülke genelinde bir çok suçlu yapılan denetimler sonucu yakalanıyor. Bu kapsamda emniyet güçlerinin yaptığı denetimler kritik değer taşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü Voleybol Takımı çeyrek final için sahaya çıkıyor

MKE Ankaragücü Voleybol Takımı çeyrek final için sahaya çıkıyor