ANASAYFA Beypazarı TMO'nun Ankara Beypazarı Ajans Müdürlüğü'nde personel sayısı artırıldı

TMO'nun Ankara Beypazarı Ajans Müdürlüğü'nde personel sayısı artırıldı

TMO'da alım işlemleri devam ediyor. Çiftçiler TMO üzerinden mahsul satışı yaparken Beypazarı Ajans Müdürlüğü'nde yeni bir gelişme yaşandı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
TMO'nun Ankara Beypazarı Ajans Müdürlüğü'nde personel sayısı artırıldı

TMO'nun Ankara Beypazarı Ajans Müdürlüğü'nde personel sayısı artırıldı - Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) çeşitli illerde hububat alımı devam ediyor. Yıl boyu yetiştirdikleri ürünleri TMO'ya satan üreticiler TMO şubelerinde yoğunluk oluşturmaya devam ediyor. Ankara'nın Beypazarı ilçesinde de TMO'nun hububat alımları devam ederken Beypazarı Ajans Müdürlüğü'nde hububat alım işlemlerinin hızlandırılması için personel sayısının artırıldığı bildirildi.

BEYPAZZARLI ÜRETİCİLERE JEST

Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, randevu almakta zorlanan ve sıra bekleyen Beypazarlı üreticilerin taleplerini TMO yetkililerine aktardıklarını belirtti. Bununla birlikte TMO Beypazarı Ajans Müdürlüğü'nde personel sayısının artırıldığını dile getiren Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Ateş, "Beypazarı TMO'nun belirli bir kapasitesi var. Bugün ben de buğday getirdim. Günlük 600-700 ton alım yapabiliyor. Çalışan sayısı az olduğundan zaman zaman alımlarda aksamalar oluyordu. Şimdi personel takviyesi yapıldı. Alımlar hayli hızlandı. Alımlar daha da hızlanacak. Biz burada çiftçilerimize de şunu aktaralım; TMO'ya buğday getirirken, damperli araçlarla getirirlerse, süreç çok daha hızlı ilerliyor." bilgilerine yer verdi.

Damperli araçlarla sürecin hızlı ilerlediğine dikkati çeken Beypazarı Ziraat Odası Başkanı Ateş, sürecin devam ettiğini bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da çöl sıcakları etkili oluyor! Sıcaklık değeri 35 derecenin üzerinde Meteoroloji uyardı!

Ankara'da çöl sıcakları etkili oluyor! Sıcaklık değeri 35 derecenin üzerinde Meteoroloji uyardı!