ANASAYFA Çankaya Çankaya Belediyesi ilçedeki parklarda kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı

Çankaya Belediyesi ilçedeki parklarda kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde yaptığı çalışmalara ilişkin vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Belediye tarafından yapılan açıklama ile Çankaya parklarında bakım onarım çalışmalarının hızlandığı ifade edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Çankaya Belediyesi ilçedeki parklarda kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı

Başkent Ankara'daki ilçe belediyelerinin faaliyetleri takip edilmeye devam ediyor. Belediyelerin çalışmaları hız kesmeden devam ederken Çankaya Belediyesi de yaptığı çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde 3 milyon 240 bin metrekareyi bulan parklarda bakım onarım çalışmalarını hızlandırdı. 

Yağışlı havaların ardından hızla büyüyen çimleri ve yabani otları biçen Çankaya Belediyesi, park içindeki oyun alanları ve donatıların bakımını da yaptıklarını duyurdu. Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, yapılan çalışmalarla ilgili olarak ‘’Sahada çalışan arkadaşlarımızın büyük gayretleri ile parklarımızı temiz ve konforlu hale getiriyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

ÇANKAYA'DA KAPSAMLI TEMİZLİK, BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Çankaya Belediyesi, yılın 365 günü ilçedeki park ve yeşil alanlarda bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında bahar aylarına yönelik başlatılan budama, toprak serimi, bakım ve çiçeklendirme yapılıyor.

Yağışlarla birlikte parklarda hızla büyüyen çimler ve yabani otlar biçilerek estetik bir görünüme kavuşturulurken kullanım ömrü dolan ve kullanımdan kaynaklı bozulan park içi donatılar ve salıncak, tahterevalli gibi oyun grupları onarılarak güvenli hale getiriliyor. 

Bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra parkları kendi seralarında ürettiği rengarenk çiçeklerle süsleyen Çankaya Belediyesi, çim ve ot biçme çalışmaları ile birlikte ilaçlamaya da ağırlık verdiğini ifade etti. Bu çerçevede ilçedeki çalışmaların da aralıksız olarak devam edeceği ifade edildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da yola saçılan kaygan madde motosiklet kazasına neden oldu

Ankara'da yola saçılan kaygan madde motosiklet kazasına neden oldu