Çankaya Belediyesinin Gençlik Festivalinde coşku dolu anlar

Çankaya Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı "Çankaya Gençlik Festivali" ile kutluyor. İki gün boyunca sürecek olan etkinliklere olan ilgi devam ederken festivalden gelen görüntüler de coşkuyu kanıtlar nitelikte oldu.

Çankaya Belediyesinin Gençlik Festivalinde coşku dolu anlar

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Ankara'da coşku ile kutlanıyor. Ankara'da düzenlenen etkinlikler renkli anlara sahne olurken bir yandan da belediyelerin ücretsiz olarak başlattığı etkinliklere yoğun katılım devam ediyor.

Çankaya Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı "Çankaya Gençlik Festivali" ile kutlarken 18 - 19 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve birbirinden renkli etkinliklerin yer aldığı programın ilk günü gençlerin yoğun katılımıyla sona erdi. Gün boyu oyunlar, danslar ve atölye çalışmalarıyla festival coşkusunu yaşayan gençler, akşam saatlerinde ise Zakkum ve Aleyna Tilki konseri ile eğlendi.

ÇANKAYA'DA GENÇLİK FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANIYOR

Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen festival kapsamındaki etkinliklere katılan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, 19 Mayıs'ın ülkemizin bağımsızlık mücadelesindeki önemine dikkate çekerek gençlerin bayramını kutladı.

Çankaya Belediyesinin Gençlik Festivalinde coşku dolu anlar

Başkan Güner, burada yaptığı açıklamada "105 yıl önce Samsun’a bir adım atıldı ve bu adım bir ülkenin bir ulusun kaderini değiştirdi. Bayramlarımızı yasaklamak isteyenlere, coşkumuzu umudumuzu kırmak isteyenlere inat Ankara'da ve tüm ilçe belediyelerimizde bayramımızı coşkuyla kutluyoruz." ifadelerine yer verdi.

Çankaya Belediyesinin Gençlik Festivalinde coşku dolu anlar - Resim : 2

Çankaya Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kentin dört bir yanında düzenlediği etkinliklerle kutlarken 18 Mayıs günü Zakkum, Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda sahne aldı. Genç yıldız Aleyna Tilki ise Anıt Park'ta düzenlenen konserle Başkentli gençlerle buluştu.

Çankaya Belediyesinin Gençlik Festivalinde coşku dolu anlar - Resim : 3

Çankaya Belediye Başkanı Başkan Güner, Zakkum ve sanatçı Aleyna Tilki'nin konserlerine katılarak vatandaşların bayramını kutladı. Öte yandan bugün de Çankaya Belediyesi Volkan Konak konserini 21.00'de Anıtpark'ta, Pinhani konserini ise saat 20.00'de Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda düzenleyecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER