ANASAYFA Çubuk ABB Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda misafirlerini ağırlamaya devam ediyor!

ABB Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda misafirlerini ağırlamaya devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankaralıları kentin kalabalığından uzaklaşarak doğa ile iç içe huzurlu vakit geçireceği ortamlar sunmaya devam ediyor. Bu çerçevede vatandaşlar Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda ağırlanmaya devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'nda misafirlerini ağırlamaya devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), BelPa Cafe ve Restoran Çubuk Karagöl Tabiat Parkı’nda Başkentlilere hizmet vermeye devam ediyor. Zengin kahvaltı ve yemek menüsü ile her kesime hitap eden, vatandaşların aileleri ve sevdikleriyle birlikte keyifli vakit geçirdiği sosyal tesis, kış aylarında da yoğun ilgi görüyor.

ABB iştiraklerinden BelPa’nın Çubuk Karagöl Tabiat Parkı’nda bulunan tesisi, kahvaltı ve yemek menüsü ile her kesime hitap ediyor. Vatandaşların aileleri ve sevdikleriyle keyifli vakit geçirdiği mekan yoğun ilgi görüyor. 

KARAGÖL MANZARALI TESİSTE TAM HİZMET

Karagöl Milli Parkı’nda eşsiz manzaranın tadını çıkarmak isteyenlerin vazgeçilmez adreslerinden olan BelPa Cafe ve Restoran,  sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet veriyor. 

Kış aylarında vatandaşların sıcak bir ortamda keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlemeler yaptıklarını söyleyen BelPa Cafe ve Restoran Karagöl Şube Müdürü Batuhan Nartar, ‘’Mutfağımızda yerli üreticilerden satın aldığımız ürünleri kullanıyoruz. 

Vatandaşlarımızın yoğun istek ve talepleri üzerine kış mevsimde de ısıtma sistemi ile sağladığımız bu sıcak ortamda 100 oturum kapasitesi ile hizmet vermeyi planlıyoruz. Eşsiz doğası ve manzarasıyla tesisimize tüm Ankaralıları bekliyoruz “ dedi.

Başkent halkı soğuk kış günlerinde ABB tesislerinde ağırlanmaya devam ediyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara merkezli 7 ilde sahtecilik operasyonu düzenlendi!

Ankara merkezli 7 ilde sahtecilik operasyonu düzenlendi!