ANASAYFA Çubuk ABB'den e-Sporculara destekler devam ediyor! Çubuk e-Spor Merkezi'nde antrenmanlar devam ediyor

ABB'den e-Sporculara destekler devam ediyor! Çubuk e-Spor Merkezi'nde antrenmanlar devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından spora ve sporcuya olan destekler devam ediyor. Spor ve sporcular için çeşitli projelere imza atılırken Çubuk e-Spor Merkezi'nde antrenmanların da devam ettiği belirtildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB'den e-Sporculara destekler devam ediyor! Çubuk e-Spor Merkezi'nde antrenmanlar devam ediyor

Başkent Ankara'da spor ve sporculara verilen destekler devam ederken Çubuk e-Spor Merkezi'nde sporcuların çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) spor ve sporculara desteklerini sürdürürken tüm dünyada ve Türkiye’de popüler olan e-sporu destekleyerek antrenman ve turnuvalara ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesinin hizmete açtığı Çubuk E-Spor Merkezi Türkiye genelinde birçok oyuncuya ücretsiz yararlanabilecekleri antrenman alanı imkânı sunuyor. Çubuk E-Spor Merkezi, başta Ankara olmak üzere farklı şehirlerden gelen birçok oyuncunun toplanma merkezi haline geldi. 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN E-SPORCULARA DESTEĞİ DEVAM EDİYOR 

ABB'nin kentteki e-Sporcular için çalışmaları devam ederken spor aktivitelerinin artırılması ve çeşitlendirilmesi için önemli projelere imza atılıyor. 

Türkiye’de ve dünyada yükselişte olan e-spor için de oyunculara destek olmayı sürdüren ABB, farklı şehirlerden e-spor antrenmanları için gelen sporcuları Çubuk E-Spor Merkezi’nde ağırlıyor. 

Antrenmanlarını sürdürmekten duydukları memnuniyeti ifade eden sporcular da ABB ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'a sundukları imkanlardan dolayı teşekkürlerini iletti. Sporcular, günlük antrenmanlarını bu merkezde yapıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını da belirtti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
7 kişi yaralanmıştı! O yolda bir kaza daha

7 kişi yaralanmıştı! O yolda bir kaza daha