ANASAYFA Çubuk ABB'den Karagöl Tabiat Parkı ziyaretçilerine memnun eden hizmet!

ABB'den Karagöl Tabiat Parkı ziyaretçilerine memnun eden hizmet!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankaralıların kentin kalabalığından uzaklaşarak doğada huzurlu vakit geçireceği ortamlar sunmaya devam ediyor. BelPa kafe ve restoranları ile ziyaretçilerini ağırlayan belediyenin hizmeti ziyaretçileri memnun ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB'den Karagöl Tabiat Parkı ziyaretçilerine memnun eden hizmet!

Başkent Ankara'daki hizmetler hız kesmeden devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB) kentteki hizmetlerini hak ve insan odaklı belediyecilik anlayışı ile sürdürürken başkent halkının kentin kalabalığından uzaklaşarak doğa ile iç içe huzurlu vakit geçireceği ortamlar sunmaya da devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BelPa’nın Çubuk Karagöl Tabiat Parkı’nda bulunan tesisi, kahvaltı ve yemek menüsü ile her kesime hitap ediyor.

Vatandaşların aileleri ve sevdikleriyle keyifli vakit geçirdiği mekan, yaz ayları kadar kış aylarında da oldukça ilgi görüyor. Yılın dört mevsiminde de ayrı bir güzelliğe bürünen Çubuk Karagöl Tabiat Parkı'na gelen ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmelerini hedefleyen ABB, hizmette kaliteden de ödün vermiyor.

KARAGÖL MANZARALI TESİSTEKİ UYGUN FİYATLAR VATANDAŞI MEMNUN EDİYOR

Karagöl Milli Parkı’nda manzaranın tadını çıkarmak isteyenlerin tercih ettiği adreslerden olan BelPa Cafe ve Restoran sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet veriyor. Başkentlilere kahvaltı çeşitlerinden ızgara çeşitlerine, sıcak - soğuk içeceklerden tatlı çeşitlerine, gözlemelerden ara yemek ve dürümlere kadar pek çok seçenek bir arada sunuluyor.

toy-4110.jpg

Kış aylarında vatandaşların sıcak bir ortamda keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlemeler yaptıklarını söyleyen BelPa Cafe ve Restoran Karagöl Şube Müdürü Batuhan Nartar, “Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın öncülüğünde, 2022 yılında Karagöl Tabiat Parkı içerisine BelPa Cafe şubemizi açtık. Sosyal tesisimizde tüm vatandaşlarımız uygun fiyatlarıyla kahvaltı ve yemek yeme fırsatı buluyor.

toy-4293.jpg

Mutfağımızda yerli üreticilerden satın aldığımız ürünleri kullanıyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun istek ve talepleri üzerine kış mevsimde de ısıtma sistemi ile sağladığımız bu sıcak ortamda 100 oturum kapasitesi ile hizmet vermeyi planlıyoruz. Eşsiz doğası ve manzarasıyla tesisimize tüm Ankaralıları bekliyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

toy-4355.jpg

Öte yandan Çubuk Karagöl Tabiat Parkı’nda aileleri ile vakit geçirmek isteyen vatandaşların ve doğa sporlarıyla ilgilenenlerin ve sıcak çay eşliğinde dinlenenlerin adreslerinden olan BelPa Cafe ve Restoran Başkentlilerden tam not aldı.

toy-4102.jpg

Bölgeye ziyarete gelen vatandaşlar hizmetlerinden dolayı ABB'ye teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eylül Öztürk kimdir, kaç yaşında, nerede yaşıyor, ne iş yapıyor, güzellik salonu mu var?

Eylül Öztürk kimdir, kaç yaşında, nerede yaşıyor, ne iş yapıyor, güzellik salonu mu var?