ANASAYFA Çubuk Ankara Çubuk'ta çiftçiler için Gezici Araç Muayene İstasyonu hizmete girdi!

Ankara Çubuk'ta çiftçiler için Gezici Araç Muayene İstasyonu hizmete girdi!

Bugün Ankara'nın Çubuk ilçesinde Gezici Araç Muayene İstasyonu çiftçilerin hizmetine girdi.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Çubuk'ta çiftçiler için Gezici Araç Muayene İstasyonu hizmete girdi!

Bugün Ankara Çubuk'ta TÜVTÜRK'ün uygulamaya koyduğu "Gezici Araç Muayene İstasyonu", çiftçilerin hizmetine sunuldu. Çiftçilerin traktörlerinin periyodik muayenelerini Akyurt ilçesinde bulunan merkeze gitmeden gezici araç muayene istasyonunda yaptırmaları için Çubuk Belediyesi ve Çubuk Ziraat Odasınca çalışma başlatıldı.

ÇİFTÇİLER İLE SOHBET EDİLDİ!

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Aşağı Çavundur Mahallesi'nde hizmet veren istasyonu ziyaret eden yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alarak bir yandan da çiftçilerle sohbet etti. Çiftçilerin bu noktada istek ve taleplerini de dinledi.

Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle de yaptığı açıklamada, araç kusurlarından kaynaklanan kazaların önüne geçmek, trafikte can ve mal güvenliğini sağlamak, aracın ömrünü uzatmak amacıyla her periyodik muayenesinin zorunluluk olduğunu dile getirdi. Bununla birlikte Gülle, Akyurt’ta bulunan merkez gidip gelmelerinin zaman ve yakıt harcamasına neden olduğunu belirterek muhtarlardan ve çiftçilerden gelen talep doğrultusundan gezici araç muayene istasyonundan tüm çiftçilerin yararlanacağı bilgisini de verdi.

MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ!

Yapılan bu ziyaretin ardından çiftçilerden İsmet Acar da daha önce Akyurt'ta bu hizmeti aldıklarını dile getirerek, "Epey bir mesafe olduğu için çok zorlanıyorduk. Tabii ki soğukta oraları bulmak, gitmek çok zor oluyordu bizim için. Burada ayağımızın dibinde çok rahat bir şekilde yaptırıyoruz. Emeği geçenlere çok teşekkür ederiz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Jandarma Komutanlığı tarafından göçmen kaçakçılığı yaptıkları belirlenen 3 kişi tutuklandı!

Ankara'da Jandarma Komutanlığı tarafından göçmen kaçakçılığı yaptıkları belirlenen 3 kişi tutuklandı!