ANASAYFA Çubuk Ankara Çubuk'ta seyir halindeki otobüse silahlı saldırı sonucu bir kişi yaralandı!

Ankara Çubuk'ta seyir halindeki otobüse silahlı saldırı sonucu bir kişi yaralandı!

Başkent Ankara'da birbirinden farklı asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Ankara'nın Çubuk ilçesinde seyir halindeki otomobile silahla ateş açılması sonucu bir kişinin yaralandığı bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Çubuk'ta seyir halindeki otobüse silahlı saldırı sonucu bir kişi yaralandı!

Başkent Ankara'da yaşanan asayiş olayları basına yansımaya devam ediyor. Ankara'da son dönemde yaşanan silahlı saldırı olayları gündemi meşgul ederken söz konusu şiddet olayları vatandaşları endişelendirmeye devam ediyor. 

Son olarak Ankara'nın Çubuk ilçesinde seyir halindeki otomobile silahla ateş açıldığı öğrenildi. Söz konusu saldırıda ise  bir kişinin yaralandığı öğrenildi.

ANKARA'DA SEYİR HALİNDEYKEN ATEŞ AÇILAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Ankara'nın Çubuk ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Stat Caddesi'nde seyreden H. T. idaresindeki otomobile av tüfeğiyle ateş açıldı. Çok sayıda saçmanın isabet ettiği aracın sürücüsü yaralandı. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

POLİS VE ACİL SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNE İNTİKAL ETTİ

Yaşanan silahlı saldırıya şahit olan vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri yaralı H. T.'ye ilk müdahaleyi de gerçekleştirdi. İlk müdahalesinin ardından Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, kimliği belirlenen saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Olay yerinden kaçan saldırganın kimlik tespitinin ise devam ettiği bildirildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kamp karavan ve doğa severler Ankara'da bir araya geldi

Kamp karavan ve doğa severler Ankara'da bir araya geldi