ANASAYFA Çubuk Ankara'da korkutan yangın! Alevler bir anda yükseldi

Ankara'da korkutan yangın! Alevler bir anda yükseldi

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, dün gece saatlerinde bir mobilya üretim imalathanesini alevler sardı. Giderek büyüyen yangın paniğe neden olurken, alevler kısa sürede kontrol altına alındı.
Ankara'da korkutan yangın! Alevler bir anda yükseldi

Dün gece saatlerinde, Ankara'nın Çubuk ilçesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlerin aydınlattığı gecede yangının çıktığı imalathanelerdeki hasar ise oldukça büyük oldu. 

Olay, Çubuk'ta bulunan sanayi sitesindeki mobilya üretim imalathanelerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Çubuk Sanayi Sitesi'nde ağaç işleme imalathanesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 

Yangın kısa sürede imalathanenin bitişiğinde bulunan bir mobilya imalathanesine sıçradı. Alevler her iki imalathaneyi de sararken, olaya tanık olan vatandaşlar hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen  Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Çubuk itfaiye Amirliği ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederken, yangından dolayı H.K. isimli bir vatandaş etkilendi. İmalathanede bulunan malzemeler ise dışarıya çıkartıldı. 

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları gece boyunca devam etti. 

ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANI DEMİRBAŞ BİLGİ ALDI 

Yangın haberi ardından hemen olay yerine giden Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, yetkililerden olayla ilgili bilgi aldı. İş yeri sahiplerine de geçmiş olsun dileklerini ileten Demirbaş, söndürme çalışmalarını da takip etti. 

Yangının kontrol altına alınmasıyla korku dolu anlar geride kalırken, iş yerlerinin ne kadar zarar ettiği henüz net olarak bilinmiyor. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ASKİ Genel Müdürlüğü'nden Ankara'ya ömürlük yatırım! Çamlıdere Barajı Ana İsale Hattı yenileniyor

ASKİ Genel Müdürlüğü'nden Ankara'ya ömürlük yatırım! Çamlıdere Barajı Ana İsale Hattı yenileniyor