ANASAYFA Çubuk Ankara'ya kar yağdı! Karagöl Tabiat Parkı beyaza büründü

Ankara'ya kar yağdı! Karagöl Tabiat Parkı beyaza büründü

Ankara'ya beklenen kar yağdı. Çubuk'ta yağan kar Karagöl Tabiat Parkı'nın üzerini beyaz bir örtü gibi kapladı. O eşsiz manzara havadan ve karadan görüntülendi.
Ankara'ya kar yağdı! Karagöl Tabiat Parkı beyaza büründü

Ankaralıların beklediği o haber geldi, Çubuk'a kar yağdı. İlçenin yüksek kesimlerinde dün akşam saatlerinde kar yağışı etkili olurken, sabahın ilk ışıklarıyla Karagöl Tabiat Parkı'nın beyaza bürünmüş nefes kesen görüntüsü görenleri büyüledi. 

Parkı ziyaret edenler mangal yaktı, piknik yaptı, yürüyüş ve sabah sporuyla günün stresini attı. Sürekli Karagöl'e geldiklerini ve mangal yakıp eğlendiklerini söyleyen Serkan Ünal, "Mangalımızı yakıyoruz, geziyoruz, çok güzel oluyor. Kar yağışı sonrası burayı görmek çok güzel duygu. Karagöl gibi bir yer görmedim, duymadım. Herkes burayı tercih ediyor. Vatandaşların gelmesini tavsiye ederim, her tarafta piknik yerleri var. Doğa, manzara, çok güzel bir yer." diye konuştu. 

KARDAN ADAMLAR YAPILDI

Bir başka ziyaretçi Emrah Çetin, çocuklarıyla birlikte yaz kış demeden Karagöl'e geldiklerini ve kızıyla beraber kardan adam ve kartopu savaşı yaptıklarını belirtti. Karagöl'ün dibi olmayan bir göl olduğu ve içerisinde büyük balıkların olduğunu ifade eden Çetin, gelecek kişilere kesinlikle Karagöl'ü tavsiye edeceğini söyledi. 

Kızı Zeynep Çetin ise, piknik yapıp, kartopu oynadıklarını ve kardan adam yaptıklarını dile getirdi, ‘’Çok eğlendik.'' dedi. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halkbank erteleme maçında Hatayspor'u konuk ediyor

Halkbank erteleme maçında Hatayspor'u konuk ediyor