ANASAYFA Çubuk Başkent Ankara'da otomobillerin birbirine çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Başkent Ankara'da otomobillerin birbirine çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Trafik kazaları çeşitli nedenlerle meydana gelmeye devam ediyor. Yaşanan kazalar can ve mal kayıplarına neden olurken son olarak Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir trafik kazası meydana geldiği öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Başkent Ankara'da otomobillerin birbirine çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

Başkent Ankara'da otomobillerin birbirine çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı - Türkiye'de trafik kazalarına ilişkin haberler basına yansımaya devam ediyor. Trafik kurallarına uymanın önemi her geçen gün ortaya çıkarken bu kurallara uymanın sayesinde de trafik kazaları en aza indiriliyor. Gelen son dakika bilgisine göre Ankara'nın Çubuk ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu iki kişinin yaralandığı öğrenildi.

ANKARA ÇUBUK'TA TRAFİK KAZASI

K. K. idaresindeki otomobil, Çubuk - Ankara Karayolu Yazır Mahallesi mevkiinde H. E. yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada sürücü H. E. ile yanında bulunan eşi S. E. yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle bir diğer otomobil sürücüsü K. K.'nın kullandığı otomobilde yangın çıktığı bildirildi. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve güvenlik ekiplerine ihbar etti.

EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Alev alan otomobil, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar H. E. ve S. E.'ın hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Ekipler kazayla ilgili soruşturma başlattıklarını bildirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden otobüs klimaları hakkında duyuru!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden otobüs klimaları hakkında duyuru!