ANASAYFA Çubuk Çubuk'ta Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı!

Çubuk'ta Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması için tören düzenlendi.
yazar
Sinem GÜVEN
Çubuk'ta Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı!

Bugün Ankara’nın Çubuk ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama gerçekleştirildi. Yapılan tören esnasında göreve asaleten atanan öğretmenler ise yemin etti. Tören Atatürk Parkı'nda gerçekleşirken törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Çelenk sunumunun ardından ise Halk Eğitim Merkezi'nde kutlamalar devam etti. Programın devamında saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

ÖĞRENCİLER 24 KASIM İÇİN PERFORMANSLARINI SERGİLEDİ!

Öğretmenler günü için düzenlenen programda, müzik öğretmeni Dilek Özbay'ın şefliğinde ve öğrencilerden oluşan koro türküler söyledi. Anadolu köylerine giden öğretmenlerden esinlenilen tiyatro oyunları sahnelendi. Bununla birlikte bugüne özel şehit olan öğretmenler de anıldı.

Programın ilerleyen dakikalarında konuşma gerçekleştiren Kaymakam Adem Keleş, “Öğretmenlerimiz eğitim dünyasının vazgeçilmez neferleridir. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Başta baş öğretmen Gazi Mustafa Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.” diye konuştu.

13 ÖĞRETMEN YEMİNLERİNİ ETTİ!

Ardından Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş da Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile vazife başında şehit olan Aybüke ve Necmettin öğretmen ve terör saldırılarında şehit olan tüm öğretmenlere Allah'tan rahmet diledi.
Son olarak programda emekli olan öğretmenlere başarı belgeleri takdim edildi. Görevlerine asaleten atanan 13 öğretmen de Türk bayrağına el basarak yemin etti. Bununla birlikte de yarışmada yarışmada derece alan öğrencilere de hediyeler verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB duyurdu! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı sonuçları açıklandı

MEB duyurdu! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı sonuçları açıklandı