2024 Ek tediye ikinci taksit ödemeleri ne zaman yapılacak?

Kamu kurumlarında çalışan işçiler için ödenene tediyeler için araştırmalar devam ediyor. Kamu işçilerine yılda iki dönem ödenen ilave tediyelerin hesaplara geçeceği tarih sorgulanıyor.

2024 Ek tediye ikinci taksit ödemeleri ne zaman yapılacak?

Tediye ikramiye, ek ödenek ve para desteği anlamlarına gelirken bu ödemeler de devletin kurum ve kuruluşlarında çalışan işçilerine yapılır. Her yıl işçilerin hizmeti karşılığı olarak yaptığı ek ödeme olan tediye ödemelerinden devlet ve devlete bağlı kurumlarda işçi statüsünde çalışan personeller yararlanabiliyor. ''2024 Ek tediye ikinci taksit ödemeleri ne zaman yapılacak?'' soruları gündemi meşgul ederken araştırmalar da devam ediyor.

Kamu işçilerine yılda iki dönem ödenen ilave tediye ödemeleri tarihleri Resmi Gazete'de yayımlandı. bu haberin ardından ödeme alma hakkı bulunan kamı işçileri de rakamın hesaplarına geçeceği tarihe ilişkin araştırmalarına başladı. İşçiler 2024 yılının ikinci dönem ilk taksit ek tediye ödemelerini alacakları tarihe ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor.

EK TEDİYE ÖDEMELERI NE ZAMAN 2024?

İlave tediye ödemelerinin ikinci yarısının hesaplara geçme tarihleri Resmi Gazete'de yayımlanan kararla belli oldu. Karara göre ek tediye ödemeleri iki farklı tarihte yapılacak.

2024 Ek tediye ikinci taksit ödemeleri ne zaman yapılacak?

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre devlet ve bağlı kurumlarında çalışan işçilerin ilave tediye ödemeleri Kurban Bayramı öncesinde 14 Haziran Cuma günü tarihinde yapılacak. İlave tediye ödemelerinin ikinci taksiti ise 13 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Hak sahipleri 14 Haziran itibariyle hesaplarını kontrol edebilecek.

SONRAKİ HABER