2024 İBB bursu ikinci taksit ne zaman, ayın kaçında yatacak?

İBB tarafından öğrencilere sunulan burs imkanına olan rağbet artıyor. Şartları taşıyarak burs ödemesi almaya hak kazanan bireyler de İBB bursunun ikinci taksit ödemesinin hangi tarihe denk geldiğini sorguluyor.

2024 İBB bursu ikinci taksit ne zaman, ayın kaçında yatacak?

Ülkemizde üniversite öğrencileri maddi desteğe ihtiyaç duyuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de öğrencileri desteklemeye devam ederken gençlere burs imkanı sağlıyor. İBB bursu ile ilgili merak edilenler artarken öğrenciler İBB bursu 2. taksit ödeme tarihlerini araştırıyor. 2 bin 500 lira olarak hesaplara ödenen bu bursla ilgili merak edilenler artarken detaylar da sorgulanmaya devam ediyor.

"Genç Üniversiteli Desteği" kapsamında 100 bin öğrenciye verilen İBB bursu 2. taksit ödemelerine dair hak sahipleri, ‘’2024 İBB bursu ikinci taksit ne zaman, ayın kaçında yatacak?'' sorularına yanıt arıyor. İBB bursundan faydalanan ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri "2024 İBB bursu 2. taksit ödemesi ne zaman yatacak?" sorusuna yanıt arıyor.

İBB BURSU İKİNCİ TAKSİT NE ZAMAN YATACAK?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan burs;

2.500 TL + 2.500 TL + 2.500 TL olmak üzere 3 taksit halinde hesaplara geçiyor. Bursların aralık, şubat ve mart aylarında ödenmesi bekleniyor. İBB bursu 2. taksit ödeme tarihleri henüz açıklanmadı. İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından öğrencilerin cep telefonlarına SMS gönderilmesi bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER