ANASAYFA Ekonomi 2024 Kamu işçilerin İlave tediye ödemeleri ne zaman yapılacak?

2024 Kamu işçilerin İlave tediye ödemeleri ne zaman yapılacak?

Bu sene kamu işçileri için yapılacak olan ilave tediye ödemeleri hakkında merak edilenlerin artmasının ardından ikinci ödemelerin yapılacağı tarihin netleştiği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
2024 Kamu işçilerin İlave tediye ödemeleri ne zaman yapılacak?

Bu sene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından kamu işçileri için ilave tediye ödemelerinin birincisinin yatırıldığı belirtilmişti.

İlk olarak 26 Ocak tarihinde yatırılan ilave tediye ödemeleri hakkında Çalışma Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, devlet ve bağlı kurumlarda çalışan işçilerimizin ilave tediye ödemelerinin birinci yarısı bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandı. Kamuda çalışan işçilerimiz için hayırlı olsun” şeklinde ifadelere yer verilmişti.

KAMU İŞÇİLERİ İÇİN İKİNCİ İLAVE TEDİYELERİ ÖDEMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Birinci ödemelerin gerçekleştirilmesinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete kararına göre, kamuda çalışan işçilere 2024 yılı ilave tediye ödemelerinin birinci yarısı bugün, ikinci yarısı ise 5 Nisan’da yapılacağı ifade edildi.

Bununla birlikte yeraltı maden işçilerine ise bu yıl ayrıca yapılacak ilave tediyenin tamamı 23 Aralık 2024 tarihinde ödeneceği belirtildi.

Şimdi ise kamu işçileri tarafından 2024 yılı için ilave tediye ödemelerinin ikinci ödemeleri için 5 Nisan tarihinin beklendiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu mal varlığını açıkladı!

Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu mal varlığını açıkladı!