2024 Mehmetçik Vakfı kurbanlık bağış fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'nın yaklaşıyor olması ile beraber kurbanlık fiyatları da merak konusu oldu. Kurbanda bağış yapmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken Mehmetçik Vakfı'nın kurbanlık bağış fiyatları da belli oldu.

2024 Mehmetçik Vakfı kurbanlık bağış fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı için İslam aleminin geri sayımı başladı. Kurban Bayramı için kurban kesebilecek olan Müslümanlar fiyatları sorgulamaya başlarken bağış yapacak olanlar ise vakıfların kurbanlık bağış fiyatlarını sorguluyor.

Kurban kesmek yerine bağış yapmak isteyenler vakıfların fiyatları konusunda bilgi sahibi olmak istiyor. Bu çerçevede Mehmetçik Vakfı kurbanlık bağış fiyatları da sorgulanan konular arasında yer alıyor. 2024 yılı Mehmetçik Vakfı kurban bağış fiyatları açıkladı.

MEHMETÇİK VAKFI KURBAN BAĞIŞI NE KADAR?

Diyanet İşleri Başkanlığı, vekaletle kurban kesim bedelini yurt içinde 11.750 TL, yurt dışında ise 4.750 TL, Kızıla ise 2024 kurban vekalet bedeli yurt içi 11 bin 750 lira, yurt dışı hisse bedeli ise 4 bin 300 lira olarak belirlemişti.

Diyanet ve Kızılay kurban bağış bedellerini açıklamasıyla birlikte gözler Mehmetçik Vakfı 2024 kurban fiyatlarına çevrildi. Mehmetçik Vakfı'nın 2024 yılı Vekaleten Kurban Bağış fiyatı ise yurt içinde 11 bin 850 TL olarak açıklandı.
2024 Mehmetçik Vakfı kurbanlık bağış fiyatları ne kadar?2024 Mehmetçik Vakfı kurbanlık bağış fiyatları ne kadar? - Resim : 2

Mehmetçik Vakfı kurbanlık bağışlarını Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı tebliğlerin hükümlerine uygun olarak yapmaktadır. Mehmetçik Vakfı'na yapılan tüm bağışlar Türk Lirası kuruna çevrilerek alınırken Dolar cinsinden 370 ABD Doları, Euro olarak ise 345 Euro oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER