5 - 8 Aralık hangi şirketler halka arz olacak, talep toplama tarihleri nedir?

Yatırımı ve yatırım planı olanlar halka arz edecek şirketleri araştırıyor. Halka arz edecek şirketler takip edilirken 5 - 8 Aralık tarihlerinde hangi şirketlerin halka arz olacağı merak konusu oldu.

5 - 8 Aralık hangi şirketler halka arz olacak, talep toplama tarihleri nedir?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklanan halka arzlar gündemin önemli başlıkları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Halka arz edecek şirketler takip edilmeye devam ederken 5 - 8 Aralık tarihlerinde hangi şirketlerin halka arz edileceği merak konusu oldu. Yatırımcı ve yatırımcı adayları borsadaki halka arzları takip ettiği süreçte dönemin en çok ilgi çeken yatırım aracı halka arzlar olurken Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan bültenler yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Halka arz edecek şirketler kamuoyu ile paylaşılırken SPK'nın bu hafta hangi şirketlerin halka arzda olacağına ilişkin takvimi merak ediliyor.

Halka arzlar ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen yatırımcı ve yatırımcı adayları ''5 - 8 Aralık halka arz edecek şirketler hangileri, hangi şirketler halka arz olacak, talep toplama tarihleri belli mi?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. SPK'nın açıklamaları ile birlikte hangi şirket hisselerinin borsada işlem göreceği merak edilirken detaylar derledik.

5 - 8 Aralık hangi şirketler halka arz olacak, talep toplama tarihleri nedir?

HALKA ARZ TAKVİMİ AÇIKLANDI

4 - 8 Aralık haftasında halka arz edecek yeni şirketler belli oldu. Buna göre 3 yeni şirketin halka arz olacağı bildirilirken halka arz tarihleri ise henüz açıklanmadı. SPK'nın halka arzını onayladığı 3 şirket ise şöyle sıralandı;

  • Mega Metal San. ve Tic. A.Ş
  • Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş
  • Kuzey Boru A.Ş

Haberankara.com

SONRAKİ HABER