ANASAYFA Ekonomi 8 Nisan Pazartesi günü borsada işlem yapılıyor mu, borsa açık olacak mı?

8 Nisan Pazartesi günü borsada işlem yapılıyor mu, borsa açık olacak mı?

8 Nisan 2024 Pazartesi günü ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasıyla birlikte merak konusu olan 8 Nisan Pazartesi tarihinde borsada işlem yapacaklar borsanın açık olup olmadığını sorgulamaya başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
8 Nisan Pazartesi günü borsada işlem yapılıyor mu, borsa açık olacak mı?

Türkiye, Ramazan Bayramı için geri sayıyor. Ramazan Bayramı için geri sayım devam ederken bayram tatilinin 9 güne çıkarılması ile beraber detaylar da merak konusu oldu. 8 Nisan Pazartesi günü ile ilgili araştırmalar başladı. Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne uzatılmasıyla birlikte 8 Nisan 2024 Pazartesi günü borsada işlem yapacaklar, ‘’8 Nisan'da borsa açık mı? 8 Nisan 2024 Pazartesi günü borsada işlem yapılıyor mu?'' sorularına cevap aramaya başladı. 

8 Nisan Pazartesi günü ile ilgili araştırma başladı. Vatandaşlar bayram tatili dolayısıyla merak ettiği konular hakkında net bilgi almak üzere sorgulamalarına devam ediyor. Araştırılanlar arasında borsa da yer alırken pazartesi günü borsada işlem yapmak isteyenler, ‘’,8 Nisan'da borsa açık mı? 8 Nisan 2024 Pazartesi günü borsada işlem yapılıyor mu?'' sorularının yanıtını öğrenmek istiyor.

8 NİSAN'DA BORSA AÇIK MI?

Ramazan Bayramı tatilinin uzatıldığını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan 2024 tarihinde başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki bir buçuk günlük sürede idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum.'' demişti. 

‘’Böylece Salı günkü yarım günü ve Pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik.'' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından borsanın durumu belli oldu. Buna göre Borsada 8 Nisan 2024 Pazartesi günü işlem yapılabilecek. Borsada resmi tatil 9 Nisan 2024 Salı öğleden sonra başlayacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara YSK binası yakınında yangın çıktı

Ankara YSK binası yakınında yangın çıktı