ANASAYFA Ekonomi 9 Nisan Arefe günü borsa açık mı, kapalı mı, saat kaça kadar açık, borsa ne zaman açılacak?

9 Nisan Arefe günü borsa açık mı, kapalı mı, saat kaça kadar açık, borsa ne zaman açılacak?

Borsada işlem yapmak isteyenler, borsa saat kaça kadar açık bilgi almak istiyor. Ramazan Bayramı arefesi olmasından dolayı bugün borsanın açık mı, kapalı mı olduğu soruları yoğun ilgi görüyor. 9 Nisan borsa çalışma saatleri merak edilirken Haberankara.com okurları için detayları derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
9 Nisan Arefe günü borsa açık mı, kapalı mı, saat kaça kadar açık, borsa ne zaman açılacak?

Bugün bayram arefesi olarak idrak ediliyor. 10 Nisan tarihinde ise Ramazan Bayramı'nın birinci günü olarak idrak edilecek. Toplam 3 gün sürecek olan Ramazan Bayramı'nda kamu kurumları 9 gün tatil yapacak. Arefe günü ve bayram tatili ile ilgili bazı sorular gündeme gelirken bunlardan biri de borsayla ilgili olarak karşımıza çıktı. Vatandaşlar, ‘’Bugün borsa saat kaça kadar açık? 9 Nisan Arefe günü borsa açık mı, kapalı mı?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı. 

Bugün borsada işlem yapmak isteyenler, borsanın saat kaça kadar açık olduğu hakkında bilgi almak istiyor. Ramazan Bayramı arefesi olmasından dolay ‘’Bugün borsa açık mı, kapalı mı?'' soruları yoğun ilgi görüyor. Borsa çalışma saatlerini 9 Nisan tarihi ile derledik.

9 NİSAN / BUGÜN BORSA AÇIK MI, SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

9 Nisan tarihi ile borsa yarım gün açık olacak. Borsa İstanbul 9 Nisan Salı günü saat 13.00'e kadar hizmet verecek. Öğleden sonra ise tatiline girecek. Borsa bayram tatili sona erdikten sonra 15 Nisan'da hizmet verecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye İsrail'e ihracat kısıtlaması getirildiğini açıkladı

Türkiye İsrail'e ihracat kısıtlaması getirildiğini açıkladı