Acil nakde ihtiyacı olanlara anında faizsiz ihtiyaç kredisi! 31 Ağustos'a kadar 100 bin lira çekin 100 bin lira ödeyin

Artan maliyetler nedeniyle gelen zamlar vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarını artırıyor. TCMB'nin aldığı faiz artışı kararları da kredi faizlerinin yükselmesine neden olurken sıfır faizli kredi duyurusu geldi.

Acil nakde ihtiyacı olanlara anında faizsiz ihtiyaç kredisi! 31 Ağustos'a kadar 100 bin lira çekin 100 bin lira ödeyin

Acil nakde ihtiyacı olanlara anında faizsiz ihtiyaç kredisi! 31 Ağustos'a kadar 100 bin lira çekin 100 bin lira ödeyin - Döviz kurundaki artış pek çok kalemi yakından etkilerken zam haberleri de ardı ardına geliyor. Alınan zam kararları maliyetlerin artmasına neden olurken nakde olan ihtiyaçları artan vatandaşlar da bankaların kredi paketlerine başvuruyor. Çeşitli giderleri için bankaların kredi paketlerini araştırmaya devam eden vatandaşlar için İş Bankası'ndan önemli bir açıklama geldi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) enflasyonla mücadele kapsamında faiz artışına giderken bankalar kredilerdeki faizleri güncellemeye başladı. Güncellenen faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi çekecek olan vatandaşlar için İş Bankası'ndan dikkati çeken bir kampanya geldi. ''Esnaf ve KOBİ'lerimize %0 Faizli Hoş Geldin Kredisi'' kampanyası başlatan İş Bankası, 100 bin liralık faizsiz kredi fırsatını duyurdu.

İŞ BANKASI FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASINI BAŞLATTI

İş Bankası'nın başlattığı faizsiz kredi kampanyasının detayları merak edildi. İş Bankası'nın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ile 100 bin liraya kadar kredi verileceği açıklandı. İş Bankası, faizsiz kredi kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ''İş Bankası’ndan esnaf ve KOBİ yeni ya da inaktif iken aktifleşen müşterilerine özel %0 faizli Hoş Geldin kredisi! 100.000 TL’ye kadar, %0 faizli Hoş Geldin kredisinden faydalanmak için Şubelerimize bekleriz.'' denildi.

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada; detaylar ise şu sözlerle duyuruldu; ''Esnaf ve KOBİ’lerimize, işlerine yönelik ihtiyaçları için 100.000 TL'ye kadar, 6 ay vadeli, %0 faizli kredi imkanı. Bankamızla 2023 yılında çalışmaya başlayan/başlayacak ya da inaktif iken aktifleşen Esnaf ve KOBİ’lerimizin işleriyle ilgili nakit ihtiyaçlarını karşılamak üzere Bankamızın sunduğu kredidir.''

31 AĞUSTOS TARİHİNDE SONA ERECEK

Faizsiz 100 bin liralık kredi kampanyası başvuruların 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu bildiren İş Bankası, yüzde sıfır faizli Hoş Geldin Kredisinden faydalanmak için bankasının şubelerinden başvuru yapılabileceğini belirtti. Asgari 3 ay, azami 6 ay vadeye kadar kredi başvurusunda bulunulabileceğini açıklayan İş Bankası, örnek ödeme tablosunu da paylaştı. Buna göre;

ekran-goruntusu-2023-08-22-151639.png

ekran-goruntusu-2023-08-22-151731.png

KOBİLERE VE ESNAFA FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI BAŞVURUSU

Yüzde 0 Faizli Hoş Geldin Kredisi başvurusunu tüm İş Bankası şubelerinden yapabilirsiniz. Banka ile 2023 yılında çalışmaya başlayan - başlayacak ya da inaktif iken aktifleşen Esnaf ve KOBİ’ler, yüzde Sıfır Faizli Hoş Geldin Kredisi kampanyasından faydalanabilir. 2022 yılı ve öncesinde müşteri olmuş ancak 2023 yılında Bankamızla aktif ürün ve hizmet ilişkisi bulunmayanları kapsamaktadır. Kampanya kapsamında taksit ödemeli ticari krediler 100 bin liraya kadar, 6 aya varan vade ile sınırlıdır.

ekran-goruntusu-2023-08-22-151645.png

Haberankara.com

SONRAKİ HABER