Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, fiyatı nedir?

SPK tarafından açıklanan halka arzlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Halka arzlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen yatırıcılar Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım firması hakkında halka arz tarihleri ile ilgili detayları sorguluyor.

Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, fiyatı nedir?

Halka arz edecek şirketlere dair veriler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Popüler yatırım aracı haline gelen halka arzlara ilgi sürüyor. Halka arzlarla ilgili olarak detaylar araştırma konusu olmaya devam ederken yatırımlarını borsa aracılığı ile gerçekleştirecek olanlar vatandaşlar da halka arz edeceği açıklanan Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım şirketi ile ilgili detayları sorguluyor.

Son dönemde popüler olan halka arzlar için Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay alan Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım'ın halka arz tarihleri, dağıtacağı lot sayısı, hisse fiyatı ve kodu gibi merak edilen sorulara yanıt aranmaya başladı. Yatırımcı ve yatırımcı adayları da ''Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım ne zaman halka arz olacak, kaç lot dağıtacak, hisse kodu ve fiyatı nedir?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

AGROTECH HALKA ARZ NE ZAMAN?

Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım halka arz gelişmeleri yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay alınması ile halka arz talep toplama süreçleri merak ediliyor. Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım halka arz fiyatı ve lot sayısı araştırılıyor.

agrotech-yuksek-teknoloji-ve-yatirim-halka-arz-ne-zaman-hangi-bankalarda-var-fiyati-nedir.jpg

Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım halka arz talep toplama tarihinin 15 Kasım'da başlayacağı öğrenildi.

AGROTECH YÜKSEK TEKNOLOJİ VE YATIRIM HALKA ARZ KAÇ LOT VERİYOR?

Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım halka arz pay kısmında 300.000.000 lot verecek. Halka arz fiyatı ise 5,21 TL olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER