ANASAYFA Ekonomi AJet ucuz bilet kampanyası ile biletler 299 TL'den başlıyor!

AJet ucuz bilet kampanyası ile biletler 299 TL'den başlıyor!

AJet tarafından yapılan son kampanyaya göre uygun fiyatlar ile seyahat etmek isteyen kişiler için yeni bir kampanyanın başlatıldığı ifade edilmişti. Yapılan bu açıklamaların ardından kampanyanın yarın sona ereceği belirtildi.
yazar
Sinem GÜVEN
AJet ucuz bilet kampanyası ile biletler 299 TL'den başlıyor!

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Jet tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde 12 Mart 2024 itibarıyla "AJet" adı altında bilet satışlarını resmî web sitesi üzerinden başlattığı öğrenilmişti. Bunun ardından AJet tarafından yurt içi uçuşlar için ilk büyük kampanya duyuruldu. 15 Mart tarihinde başlatılan bu kampanyaya göre biletlerin 299 TL'den başlayan fiyatlar ise son derece uygun fiyatlara satılacağı öğrenilmişti. Bugün ise kampanya için son 1 gün kaldığının hatırlatması yapıldı. 

AJET 299 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLAR İLE İNDİRİMLİ BİLET SATIŞI YAPIYOR!

Uygun fiyatlı biletler hakkında açıklamalarda bulunan AJet, “Yenilenen AJet ile bu dönüşümü deneyimlemeniz için yurt içi uçuşlar şimdi 299 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla! Mobil uygulamamızı indirerek biletinizi hemen alın ve AJet ile yurt içi seyahatinizin tadını çıkarın.” şeklinde yaptığı açıklamalar ile belirtildiği gibi uygun fiyatlar ile bilet satışlarının yapıldığı duyurmuştu.

KAMPANYAYA KATILIM KOŞULLARI BELLİ OLDU!

Yapılan duyuru çerçevesinde kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerine özel gerekli olan duyurular şu şekilde yapıldı;

1 - 15-17 Mart 2024 tarihleri arasında alınacak biletler için geçerlidir.
2 - 31 Mart – 30 Eylül 2024 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerlidir.
3 - Kampanya kapsamında mobil uygulama üzerinden satın alınan biletlerde tüm vergi ve harçlar dahil tek yön 299 TL’den başlayan fiyatlar geçerli olacaktır.
4 - Kampanya, Kuzey Kıbrıs hariç tüm yurt içi, tek yön, direkt uçuşları kapsamaktadır.
5 - Kampanya sadece AJet mobil uygulamasında geçerlidir. AJet mobil uygulamasını aşağıdaki QR kodu okutarak indirebilirsiniz.
6 - Kampanya 320.000 koltuk sayısı ile sınırlıdır.
7 - Kampanya sadece AJet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir.
8 - Satın alınan biletlerin iptal, iade ve değişiklik işlemlerinde orijinal bilet kuralları geçerlidir.
9 - Bu kampanya diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.

İNDİRİMLİ BİLET KAMPANYASI YARIN SONA ERİYOR!

AJet tarafından yapılan açıklamalara göre bu kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler için kampanyanın yarın sona erdiği ifade edildi. Bununla birlikte de alınan biletlerin 31 Mart 2024 tarihi ile 30 Eylül 2024 tarihleri arasında kullanılabileceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hafta sonu ne sınavı var? 17 Mart sınav takvimi

Hafta sonu ne sınavı var? 17 Mart sınav takvimi