ANASAYFA Ekonomi Akbank faizsiz 20 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı! Başvuru için son 2 gün

Akbank faizsiz 20 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı! Başvuru için son 2 gün

Nisan ayına özel Akbank tarafından yapılan açıklamalara göre yüzde 0 faiz ile 20 bin TL ihtiyaç kredisinin verileceği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Akbank faizsiz 20 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı! Başvuru için son 2 gün

Akbank tarafından resmi internet adresi üzerinden duyurulan kampanyaya göre belirlenen süre içerisinde başvuru yapan kişilere faizsiz ihtiyaç kredisi verileceği açıklandı. Özellikle de kredi faiz oranlarında yaşanan yükselişlerin ardından acil nakit ihtiyacı duyan kişilerin faydalanabileceği bu kampanyada toplamda 20 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisinin hesaplara yatırılacağı belirtildi.

BANKADAN FAİZSİZ 20 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ DUYURULDU!

Mobil üzerinden Akbank müşterisi olan kişilerin faydalanabileceği bu kampanyada, başvuru işlemleri kabul edilen kişiler için faizsiz 6 ay taksitli toplamda 20 bin TL ihtiyaç kredisinin verileceği ifade edildi. Kampanyaya başvuru yapmak isteyen kişiler için gerekli olan başvuru detaylarına da yer verildi.

6 AY TAKSİT SEÇENECEĞİ İLE BAŞVURULAR BAŞLATILDI!

Akbank'ın resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamalarda ihtiyaç kredisi kampanya detayları şu şekilde verildi;

1 - Mobilden Akbanklı olan yeni müşterilerimiz, müşteri olduktan sonra maksimum 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilir. Son başvuru tarihi 9 Nisan 2024 olarak belirlenmiştir.

2 - Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan ve ilk defa Akbanklı olacak müşteriler, belge işlemlerinin 9 Nisan’a kadar tamamlanması ve evrakların bankaya gelmesi ile birlikte Akbank Mobil'e girerek krediye başvurabilirler.

3 - Söz konusu kredi talepleri Akbank tarafından değerlendirilerek olumlu bulunursa karşılanacaktır.

4 - Başvuruların olumlu değerlendirilmesi sonrası onaylanan kredi Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve Şube’lerimiz aracılığı ile kullanılabilir.

5 - Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı 20.000 TL, maksimum vade ise 6 aydır.

BAŞVURU İÇİN SON 2 GÜN!

Yapılan açıklamalara göre ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen kişiler için son iki günün bulunduğu ifade edildi. 9 Nisan 2024 tarihine kadar  Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi* sürecini tamamlayan müşterilerin 20 bin TL ihtiyaç kredisinden faydalanabileceği açıklandı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nuri Alço öldü mü, son sağlık durumu nedir?

Nuri Alço öldü mü, son sağlık durumu nedir?