ANASAYFA Ekonomi Altın fiyatları sert yükseldi İslam Memiş değerlendirdi! Altında kar satışında 2 kritik seviye belli oldu

Altın fiyatları sert yükseldi İslam Memiş değerlendirdi! Altında kar satışında 2 kritik seviye belli oldu

Altın fiyatları vatandaşların gündeminde yer alırken haftanın yeni işlem gününde sert yükseliş yaşandı. Altın fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, altın fiyatları için 2 kritik seviyeyi de açıkladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Altın fiyatları sert yükseldi İslam Memiş değerlendirdi! Altında kar satışında 2 kritik seviye belli oldu

Yatırımcı ve yatırımcı adayları tarafından altın fiyatları takip ediliyor. Altın fiyatları vatandaşlar için önemli bir konu başlığı olurken alım ve satım fırsatları da takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları haftayı hızlı yükselişle kapatırken 8 Nisan Pazartesi günü de yükselişini sürdürdü. Ons altın 2 bin 300 dolar psikolojik direnci üzerinde seyrederken altın gram fiyatı iç piyasada 2 bin 400 TL civarında işlem görüyor.

Piyasalarda rekor seviyeler sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kritik 2 seviye vererek altın değerlendirmesinde bulundu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, altının kar satışı yiyebileceğine dikkat çekerek kritik eşiğe dikkat çekti. 

İSLAM MEMİŞ ALTIN FİYATLARINI DEĞERLENDİRDİ

Altın fiyatları rekor seviyeleri gördü. Ons altın 2330 dolardan işlem görürken, altın gram fiyatı 2400 TL'ye yaklaştı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, altın yorumlarında bulundu. 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, "Altının ons fiyatı 2320 dolar ile yüzde 1.24'lük haftalık kapanış gerçekleştirdi. Yani 2300 dolar psikolojik direnç seviyesi üzerinde seyrediyor.'' dedi. 

ALTINDA ALIM FIRSATI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, ‘’Dikkat edin 100-150 dolarlık satış bekliyorum ifadem vardı. Bu öngörüm hala geçerli. Daha yılın ikinci çeyreğinin ilk haftasında bu seviyeye kadar yükselmesi sağlıksız. Altın güvenli bir limandır. Gram altın 2425 - 2453 lira arasında dalgalı seyir var. Alım - satımda yaklaşık 30 liralık bir aralık var.'' ifadelerine yer verdi. 

Altında genel trendin yukarı olduğunu belirten Memiş, 3 bin 500 lira seviyesini beklediklerini belirten Memiş, ‘’Gram altın TL fiyatında göreceğimiz aşağı yönlü hareketlerde orta ve uzun vadeli yatırımcılara bir fırsat sunacaktır." dedi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı araç kiralama iddialarına ilişkin açıklamada bulundu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı araç kiralama iddialarına ilişkin açıklamada bulundu!