Altın kurunda büyük hareketlilik! Uzmanlar resmen rakam verdi!

Altın kurunda hareketlilik devam ederken yatırımcılar ise altının hangi seyirde devam edeceğini araştırıyor. Yatırımcılar ise altın kuru hakkında açıklamalarda bulundu.

Altın kurunda büyük hareketlilik! Uzmanlar resmen rakam verdi!

Altın kurunda hareketli dakikalar yaşanmaya devam edilirken uzmanlar ise altın kuru hakkında açıklamalarda bulundu. Altın kuruna yatırımda bulunan birçok vatandaş altının hangi seviyede ilerleyeceğini merak ederken bu konu hakkında net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi.

Uzman ekonomistler altın kurunda hareketli dakikaların yaşanmaya devam edeceğinin altını çizerken özellikle gram altın fiyatının son haftalarda düşeceğini fakat tekrardan toparlanma yaşayacağını da sözlerine ekledi.

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 2 Mart 2023 tam, yarım, çeyrek, cumhuriyet, gram ALTIN FİYATLARI! - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Gram altın fiyatının ardından 2 bin TL bandına çıkacağını da ifade eden uzman ekonomistler yıl sonunu işaret etti. Ayrıca ons altının da hareketlenme yaşayacağını dile getiren uzman ekonomistler yaşanan bu artışın gram altın fiyatına yansıyacağını altın ve dolar kurunun paralel bir şekilde hareket ettiğini de ifade etti.

Altın kurundaki düşüş ile birlikte yatırımcıların altın alması gerektiğinin de altı çizildi. Uzman ekonomistler altın fiyatları düştüğü takdirde yatırımcının altın alması gerektiğine vurgu yaptı. Çünkü gram altın fiyatının düşüşten sonra 2 bin ile 2 bin 150 bandında seyredeceğini de söyledi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER