ANASAYFA Ekonomi Altındaki hareketliliğin ardından kuyumcularda kuyruk oldu! Altında yükseliş devam edecek mi?

Altındaki hareketliliğin ardından kuyumcularda kuyruk oldu! Altında yükseliş devam edecek mi?

Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş nedeniyle yatırım yapmak isteyen binlerce kişi kuyumcular önünde kuyruğa diziliyor. Kuyumcularda yaşanan yoğunluğun ardından altın fiyatlarına ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler de araştırmalarını sürdürüyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Altındaki hareketliliğin ardından kuyumcularda kuyruk oldu! Altında yükseliş devam edecek mi?

Altın fiyatları Türkiye'de gündemin önemli konu başlıklarını oluşturuyor. Altın fiyatları ile ilgili olarak araştırmalar devam ederken yapılan değerlendirmeler de sıkı sıkıya takip ediliyor. Altın fiyatları konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarını sürdürürken altının rekor tazelemesi ile beraber yatırımcının da merakı arttı. 

Altının düşeceği tarihe dair bilgi sahibi olmak isteyenler, uzman değerlendirmelerini takip ederken hızlı yükseliş nedeniyle de daha fazla zarar etmek istemeyenler de kuyumcunun yolunu tuttu. Kuyumcuların kapılarında kuyruklar oluşurken altında hareketli günler devam ediyor. 

ALTIN FİYATLARINDAKİ REKOR YÜKSELİ DEVAM EDİYOR

Serbest piyasada gram altın fiyatı yeni rekorlar kırarken dolar bazında ons fiyatı ise yeni rekorunu test etti. Onsta 2.183 dolar seviyesiyle bugüne kadar en yüksek fiyatı gören altının yükselişini sürdüreceği tahmin ediliyor. 

Gram altında iç piyasada kısa süreli düşüş gözlendiğine dikkati çeken uzmanlar, yeni rekorların görülmesinin olası bir durum olduğundan bahsediyor. Kuyumcular ise geçen yıl bin 100 lira civarında olan gram altın iki katından fazla arttığını belirtti. 

Yükseliş trendi içinde zaman zaman fiyat düşüşleri görülebileceğini belirten kuyumcular, piyasada böyle bir panik havasının oluşturulup düşüşten faydalanmak isteyenler olabileceğine dikkati çekerken yükselişin devam edeceğini öngördüklerini ve yeni rekorlar için hazır olunması gerektiğini bildirdi. Dolayısıyla gram altın ya da diğer altın çeşitlerine yatırım yapmak isteyenlerin her günü fırsat bilmeleri gerektiği kaydedildi .

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TFF 2 ve 3'üncü ligde her hafta 10 maç yayınlayacak

TFF 2 ve 3'üncü ligde her hafta 10 maç yayınlayacak