ANASAYFA Ekonomi Ankara Altındağ'da silahlı kavga!

Ankara Altındağ'da silahlı kavga!

Son günlerde yurt genelinde yaşanan silahlı kavga olaylarına bir yenisi daha eklendi. Söz konusu olayın adresi Ankara olurken silahlı kavgada korkulan olmadı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Altındağ'da silahlı kavga!

Ankara özellikle son günlerde ölümle sonuçlanan silahlı kavga olayları ile gündeme geliyor. Şehir genelinde farklı noktalarda yaşanan olaylar vatandaşlarında tedirgin olmasına sebep oluyor.

KÜFÜRLEŞME SEBEBİ İLE KAVGA ÇIKTI İDDİASI

Son olarak Altındağ ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan olay vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Karpürçek mahallesinde edinilen bilgiye göre komşular arasında bir sebepten dolayı kavga çıktı. Kavganın çıkma sebebinin ise küfürleşme olduğu öğrenildi. Komşular arasında küfürleşme sebebi ile başlayan tartışma daha sonrasında silah kullanılan bir kavga oldu.

Kavganın çıkmasının ardından tarafların birisinin içerisinde yer alan şahıs, karşı taraftan bir şahsı tüfekle öldürmeye teşebbüs etti. Vurulan bir anda yere yığılan şahıs ile ilgili korkulan olmadı. Tüfekle vurulma sonucu yaralanan şahsın yaralandığı ve olay yerine gelen ekipler tarafından hastanede tedavi altına alındığı ifade edildi. Yaşanılan olayın ardından bir insanın yararlanmasına sebep olan zanlı ise olay yerinen kaçtı.

ZANLIYI ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Emniyet birimlerinin ise olaya tanık olanlar tarafından bilgilendirildiği anda olay yerine geldiği ve suçluyu arama çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi. Karapürçek mahallesinde gece saatlerinde yaşanan bu olay mahalle genelinde panik yaşanmasına sebep olan bir olay oldu. Kısa zaman içinde olay yerinden kaçan zanlının yakalanması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenimahalle Belediyesi Ben Türkan Saylan adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı

Yenimahalle Belediyesi Ben Türkan Saylan adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı