Apple iPhone 15 BİM'de satılacak! İşte BİM'de iPhone 15 fiyatı

Bim marketlerde satılan ürünler vatandaşların gündeminde yer alırken indirimli ürünler de takip edilmeye devam ediyor. Bim'in indirimli ürünleri vatandaşların gündeminde yer alırken bu ürünler de merak edilmeye devam ediyor.

Apple iPhone 15 BİM'de satılacak! İşte BİM'de iPhone 15 fiyatı

Artan fiyatlar nedeniyle indirimli market alışverişi yapmak isteyenler indirimli ürünler kataloğunu takip etmeye devam ediyor. Bim marketler indirimli ürün listesini sunmaya devam ederken bu hafta aktüel ürünlerine ek olarak iPhone satışı da yapılacak.

iPhone 15 ve iPhone 12 modelleri çeşitli renk seçenekleri Bim marketlerde satılacak. Vatandaşlar, ‘’iPhone 15 ve iPhone 12 fiyatı ne olacak?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

BİM MARKETLERDE IPHONE 15 SATILACAK

23 Şubat itibariyle belirli şubelerinde iPhone 15 modelini satacak olan Bim marketler, 52 bin 500TL fiyat etiketine sahip 6.1 inçlik ekranı olan telefonda Apple A16 Bionic yonga seti, 128GB depolama, 48MP ana kamera, 5G gibi özellikleri ile modeli satışa sunacak. Cihaz sarı, mavi, yeşil, pembe ve siyah renk seçenekleri ile BİM marketlerin şubelerinden alınabilecek.

Apple iPhone 15 BİM'de satılacak! İşte BİM'de iPhone 15 fiyatı

Daha uygun fiyat arayanlar için ise 3 yıllık iPhone 12 modeli de satışta olacak. 6.1 inçlik ekran, Apple A14 Bionic yonga seti, 12MP ön kamera, 128GB depolama gibi özellikleri olan iPhone 12 modeli iki renk seçeneği ile sunuluyor olacak. 23 Şubat Cuma günü itibariyle modeller satışta olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER