ASO Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye Müteahhitler Birliğini ziyaret etti

Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, şehir genelinde gerçekleştirdiği ziyaret ve toplantı katılımlarına yenilerini daha ekledi. Başkan Ardıç, Türkiye Müteahhitler Birliğini ziyaret etti ve ASO Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısına başkanlık yaptı.

ASO Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye Müteahhitler Birliğini ziyaret etti

Ankara'da sanayi sektörünün sorunlarını dile getirmesi ve sektör çalışanlarının haklarının yasal çerçeveler etrafında korunmasını sağlayan Ankara Sanayi Odası, faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda ASO Başkanı Seyit Ardıç görüşme ve ziyaretlerine yenilerini ekledi.

TÜRKİYE MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ'NE ZİYARET

Başkan Ardıç Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren'i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyaret ile ilgili bir paylaşımda bulunan Ardıç “ Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Sayın Erdal Eren ve Yönetim Kurulu’nun konuğu olduk. Ortak sorunlarımız hakkında istişareler yaptığımız toplantıda, Odamız Üyeleri ile Türkiye Müteahhitler Birliği arasında etkileşimin daha da artırılması için fikir alışverişinde bulunduk. Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Sayın Erdal Eren’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

ASO Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye Müteahhitler Birliğini ziyaret etti

ARDIÇ ASO EĞİTİM VAKFI MÜTEVELLİ HEYET TOPLANTISINA BAŞKANLIK ETTİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Sanayi Odası Başkanlığı görevlerini sürdüren Seyit Ardıç, görevi kapsamında başkanlık ettiği toplantılar kapsamında son olarak ASO Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısına başkanlık etti. ASO'ya bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren koleje desteklerinden dolayı Mütevelli Heyeti toplantısı katılımcılarına teşekkür eden Seyit Ardıç okulları ile ilgili “Ulusal ve uluslararası alanlarda elde ettiği başarılarla adından gururla bahsettiren okulumuz, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, evrensel standartlarda, yenilikçi bir anlayışla eğitim vermeye devam edecektir” ifadelerini kullandı. Söz konusu toplantıda ASO Eğitim Vakfı'nın 2023 faaliyet raporu ibra edildi.

ASO Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye Müteahhitler Birliğini ziyaret etti - Resim : 2

2022 yılında göreve gelen ve çalışmalarını sürdüren Seyit Ardıç ASO Başkanı olarak aktif olarak toplantılara katılmaya devam ediyor. Ayrıca Ankara ve ülkenin ticaret ve ekonomi alanında önemli isimleri ile bir araya geliyor.

SONRAKİ HABER