ANASAYFA Ekonomi Bakan Işıkhan duyurdu! Emeklilere özel indirim ve kampanyalar yolda

Bakan Işıkhan duyurdu! Emeklilere özel indirim ve kampanyalar yolda

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından bugün yapılan son açıklamalar ile birlikte emekli vatandaşlar için özel indirim ve kampanyaların düzenleneceği ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Bakan Işıkhan duyurdu! Emeklilere özel indirim ve kampanyalar yolda

Bugün AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı ziyaretinde önemli açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli vatandaşlar için gerçekleştirilen önemli gelişmeleri aktardı. 

Yaptığı açıklamalarda emekliler için verilecek olan bayram promosyonlarının ne zaman hesaplara yatırılacağı hakkında bilgilendirmeler yapılırken, emekli vatandaşlar için verilecek olan özel kampanya ve promosyonlar hakkında da konuştu.

EMEKLİLER İÇİN ÖZEL KAMPANYA VE İNDİRİMLER UYGULANACAK!

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan bu indirimlerin PTT AVM, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, Türk Hava Yolları, TCDD, GSM operatörleri, sinema ve tiyatrolar, PTT Kargo ve Türkiye'nin önde gelen zincir market ve giyim mağazalarında geçerli olacağını ifade etti. 

Yaptığı açıklamalarda, "Emeklilerimizin yaşam kalitesini artıracak, fiziksel ve ruhsal sağlık, sosyal ve kültürel yönden zenginleştirecek birçok çalışmayı, emekliler yılı kapsamında hayata geçiriyoruz. PTT AVM'de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde, Türk Hava Yolları'nda, TCDD'de, GSM operatörlerinde, sinema ve tiyatrolarda, PTT Kargo'da emeklilere özel indirimler ve kampanyalar başlatacağız. Ayrıca Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinde ve giyim mağazalarında emeklilere özel indirimler sağlayacağız. Belediyeler Birliği ile protokol yaparak emeklilerimizin kültür turlarıyla ücretsiz olarak Türkiye'yi şehir şehir dolaşmalarının temellerini atacağız. Bunun gibi emeklilerimize imtiyaz sağlayan birçok uygulamayı emekliler yılı kapsamında günbegün kamuoyuyla paylaşacağız." ifadeleri ile bu sene emekliler için bu tür çalışmaların yapılacağından bahsedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pek çok kişi bilmiyordu! Kek kalıplarının ortasında bulunan delik meğer bu işe yarıyormuş

Pek çok kişi bilmiyordu! Kek kalıplarının ortasında bulunan delik meğer bu işe yarıyormuş