ANASAYFA Ekonomi Bakan Şimşek, G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına katılım sağladı!

Bakan Şimşek, G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına katılım sağladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından yapılan son açıklamalara göre Şimşek'in G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına katılım sağladığı, Türkiye hakkında da değerlendirmelere yer verildiği öğrenildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Bakan Şimşek, G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına katılım sağladı!

Bugün Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından katıldığı G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına ilişkin, açıklamalarda bulunuldu. Yapılan bu açıklamalarda "Gerçekleştirdiğim ikili görüşmelerde Türkiye ekonomisine ilişkin gelişmeleri değerlendirirken çok taraflı kalkınma bankaları ve ülkelerle ilişkilerimizi ve işbirliğimizi güçlendirecek hususlarda görüş alışverişinde bulunduk." ifadeleri ile toplantı hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

BAKAN ŞİMŞEK KATILDIĞI BAŞKANLAR TOPLANTISINDAN AÇIKLAMA YAPTI!

Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre Bakan Şimşek, sosyal medya hesabı X'ten, Brezilya'nın Sao Paulo kentinde düzenlenen, G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına katıldığını duyurdu. Yılın ilk G20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları toplantısına katıldıklarını bildiren Şimşek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Küresel ekonomik görünümün yanı sıra gündemde yer alan eşitsizliklerin azaltılması, uluslararası vergilendirme ve sürdürülebilir kalkınmanın finansmanı konularını değerlendirdik. Ayrıca gerçekleştirdiğim ikili görüşmelerde Türkiye ekonomisine ilişkin gelişmeleri değerlendirirken çok taraflı kalkınma bankaları ve ülkelerle ilişkilerimizi ve işbirliğimizi güçlendirecek hususlarda görüş alışverişinde bulunduk."

Yapılan bu açıklamalar çerçevesinde Türkiye'nin daha da güçlü olması adına toplantıda görüşmelerin tamamlandığından bahsedilmiş oldu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan Belediyesi, ilçenin dört bir köşesini kameralarla donattı!

Sincan Belediyesi, ilçenin dört bir köşesini kameralarla donattı!