ANASAYFA Ekonomi Bankadan fatura talimatı verenlere büyük kampanya! Mobil hatlara özel 1500 TL para iadesi yapılacak

Bankadan fatura talimatı verenlere büyük kampanya! Mobil hatlara özel 1500 TL para iadesi yapılacak

Mobil hattı Türk Telekom olanlar için Akbank tarafından yapılan açıklamalar kapsamında başvurulara özel 1500 TL para iadesinin yapılacağı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Bankadan fatura talimatı verenlere büyük kampanya! Mobil hatlara özel 1500 TL para iadesi yapılacak

Mart ayı bitmeden Akbank'tan büyük kampanya duyuruldu. Yayımlanan son kampanya ile birlikte otomatik fatura ödeme talimatı veren Türk Telekomlulara özel para iadesinin yapılacağı ifade edildi. Toplamda 1500 TL para iadesinin yapılacağı bu kampanyanın detayları ve nasıl başvuru yapılabileceği hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

MOBİL HATTI TÜRK TELEKOM OLANLARA ÖZEL KAMPANYA DUYURULDU!

Akbank tarafından milyonlarca müşterisi için yapılan bu açıklamalara göre,  ilk kez Akbanklı olanların verecekleri Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet fatura talimatının / talimatlarının otomatik olarak ödenmesi durumunda aylık 500 TL’ye, 3 ayda toplam 1.500TL’ye varan nakit iade yapılacağı belirtildi.

KATILIM İÇİN DETAYLAR BELİRLENDİ!

Banka tarafından yapılan açıklamalara göre Akbank Mobil’den müşteri olma hizmeti 18-80 yaş arasındaki kişiler için geçerlidir. Dolayısıyla, kampanyadan 18-80 yaş arasında olan müşterilerin faydalanabileceği ifade edildi. Bu kapsamda geriye kalan tüm detaylar ise şu şekilde verildi;

1 - Kampanya kapsamında kazanılacak olan nakit ödül, Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet fatura talimatının verilmesi ve devamında faturanın otomatik olarak ödenmesi durumunda, otomatik fatura ödemenin gerçekleştiği ayı takip eden ayın ilk 10 (on) iş gününde müşterilerin vadesiz TL hesaplarına nakit olarak Akbank tarafından tanımlanacaktır.

2 - Vadesiz hesaplarından ya da kredi kartlarından otomatik olarak ödenen Türk Telekom faturaları için, aylık 500 TL’ye varan nakit iadeler, fatura tutarının 500 TL’yi geçmesi durumunda aylık en fazla 500 TL, fatura tutarının 500 TL’nin altında kalması durumunda ise ödenen fatura tutarı kadar müşterilerin vadesiz TL hesaplarına Akbank tarafından tanımlanacaktır.

3 - Müşterilerimiz birden fazla Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet faturasını otomatik olarak ödeyebilir, bu durumda toplam ödenen tutar dikkate alınacaktır.

4 - Bir müşteri kampanya dönemi içerisinde aylık en fazla 500 TL, toplamda en fazla 1.500 TL nakit ödül alabilecektir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Toplamda 1500 TL'lik para iadesi almak isteyen kişilerin 18 Mart – 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulamasını indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden katılım sağlayabileceği belirtildi. Detaylar ise bankanın resmi internet adresinden duyuruldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 MSÜ Kara Harp Okulu taban puanları açıklandı mı?

2024 MSÜ Kara Harp Okulu taban puanları açıklandı mı?