ANASAYFA Ekonomi Başvuru için son 10 gün! Ziraat Bankası market alışverişlerinde 750 TL para iadesi yapılacak

Başvuru için son 10 gün! Ziraat Bankası market alışverişlerinde 750 TL para iadesi yapılacak

Ziraat Bankası tarafından yayımlanan son kampanyalara göre Ramazan ayına özel 750 TL hediye edileceği ifade edilmişti. Bunun ardından kampanyanın sona ermesine 10 gün kaldığı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Başvuru için son 10 gün! Ziraat Bankası market alışverişlerinde 750 TL para iadesi yapılacak

Ramazan ayının başlaması ile birlikte vatandaşlar için kart kampanyaları da duyurulmaya başlanmıştı. Bunun ardından gelen açıklamalara göre Ziraat Bankası tarafından verilecek olan 750 TL iade kampanyasına başvuruların son 10 gün kaldığı belirlendi.

ZİRAAT BANKASI'NDAN VATANDAŞLARA ÖZEL 750 TL PARA İADESİ!

Geçtiğimiz Mart ayında kamu bankası tarafından müşterileri için yayımlanan kampanyaya göre Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri her alışverişinize 75 TL, toplam 750 TL Bankkart Lira hediye edileceği belirtildi.

KAMPANYAYA KATILIM KOŞULLARI BELLİ OLDU!

Başvuru için son 10 günün kaldığı bu kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişilerin bazı koşulları yerine getirmesi gerekmektedir. Bu koşullar ise kamu bankası tarafından müşterilere şu şekilde duyurulmuştur;

1 - Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

2 - Kampanyaya katılan müşterilerimiz kampanya süresince Bankkart ile Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizden tek seferde yapacakları 750 TL ve üzeri her alışverişlerine 75 TL, toplam 750 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

3 - İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekmektedir.

4 - Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir.
E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yansıtılacaktır.

5 - Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği Bankkart Lira tutarı en fazla 750 TL'dir.

6 - Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

7 - Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ziraat Bankası tarafından müşterileri için duyurulan bu kampanyaya başvuru yapmak isteyen kişilerin 14 Nisan 2024 tarihleri arasına kadar başvuru işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Bununla birlikte de kampanyaya Bankkart Mobil'den, resmi internet adresinden veya RAMAZAN yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlayabileceksiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi’nde 04.04.2024 nikah yoğunluğu yaşandı!

Pursaklar Belediyesi’nde 04.04.2024 nikah yoğunluğu yaşandı!