ANASAYFA Ekonomi Başvuru için son günler! Finansbank ödeme talimatı verenlere 750 TL hediye edecek

Başvuru için son günler! Finansbank ödeme talimatı verenlere 750 TL hediye edecek

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamalara göre telefonundan faturalar için otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine 750 TL hediye edeceği duyuruldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Başvuru için son günler! Finansbank ödeme talimatı verenlere 750 TL hediye edecek

Bankadan Mart ayına özel kampanyalar duyuruldu. Yapılan son açıklamalara göre müşterilerin belirli tutarlarda yapacakları harcamalar sonucunda hesaplarına toplamda 750 TL yatırılacağı belirlendi.

FATURA TALİMATI VERENLERE 750 TL HEDİYE EDİLECEK!

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamalara göre otomatik ödeme talimatı veren müşteriler için duyuru “1-31 Mart 2024 tarihleri arasında QNB Mobil’den müşterimiz olup QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartınızla, 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 250 TL olmak üzere, toplamda 750 TL’ye varan ParaPuan kazanma fırsatı!” şeklinde açıklamalar ile duyuruldu.

KAMPANYAYA KATILIM KOŞULLARI BELLİ OLDU!

Toplamda 750 TL verilecek olan hediye hakkında merak edilenlerin artmasının ardından kampanyaya katılım koşulları şu şekilde verildi;

1 - Kampanya 1-31 Mart tarihleri arasında CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerlidir. Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.

2 - Vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 250 TL olmak üzere, toplamda en fazla 750 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz.

3 - Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 30 Nisan 2024 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekir. Verilen talimatların 30 Eylül 2024 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan'ın kullanılmış olması durumunda kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak kaydedilecektir.

4 - Kredi kartından verilen talimat başına kazanılan ParaPuan ödülünün 100 TL’lik kısmı faturanın ödendiği ayın son iş günü; 150 TL’lik kısmı ise 1-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında CardFinans veya QNB First logolu kredi kartınıza yüklenecektir.  

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Finansbank tarafından yapılan bu açıklamalara göre başvuru yapmak isteyen kişilerin 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında QNB Mobil’den uzaktan müşteri olma başvurusunda bulunup, bu dönemde görüntülü görüşme ile Finansbank müşterisi olarak başvuru yapan kişilerin katılım sağlayabileceği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eryaman Mahallesi’ne kazandırılacak Spor Köyü amatör spor kulüplerinin hizmetine açılacak!

Eryaman Mahallesi’ne kazandırılacak Spor Köyü amatör spor kulüplerinin hizmetine açılacak!