ANASAYFA Ekonomi Bayramda kuyumcular açık mı, ne zaman açılacak?

Bayramda kuyumcular açık mı, ne zaman açılacak?

Bayramda kuyumcuların açık olup olmayacağı merak edilen konuları arasında yer aldı. Ramazan Bayramı dini bayramlar kapsamında resmi tatil olarak kabul edilirken kuyumcuların çalışma durumu da merak edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Bayramda kuyumcular açık mı, ne zaman açılacak?

Ramazan Bayramı'nın birinci günü 10 Nisan tarihinde idrak ediliyor. Ramazan ayının sona ermesi ve bayramın kutlanmaya başlaması ile birlikte bayramda kuyumcuların açık olup olmayacağı merak edilen konular arasında yer aldı. 

Ramazan Bayramı dini bayramlar kapsamında resmi tatil olarak kabul edilirken Ramazan Bayramı'nda ise kamu kurumları resmi tatil ilan ediliyor. Vatandaşlar, kuyumcuların bayramda açık mı kapalı mı olduğu sorguluyor. Bu çerçevede ‘’Bayramda kuyumcular açık mı, kaça kadar açık? Kuyumcular ne zaman açılacak?'' sorularına da yanıt aranıyor.

RAMAZAN BAYRAMI'NDA KUYUMCULAR AÇIK  MI?

Ramazan ayı 9 Nisan Salı günü itibarıyla sona erdi. 10 Nisan Çarşamba günü başlayan Ramazan Bayramı 13 Nisan Cuma günü son bulacak. Ramazan Bayramı resmi tatil olarak kabul ediliyor. Kuyumcuda işleri olanlar ise "Bayramda kuyumcular açık mı?" sorusunu merak ediyor. Ramazan Bayramı'nda ‘’Kuyumcular ne zaman açılacak? Ramazan Bayramı’nda kapalı mı?'' sorusunun da yanıtı belli oldu. 

10 Nisan Çarşamba günü Ramazan Bayramı başladı. Ramazan Bayramı boyunca kuyumcular kapalı olacak. Arefe günü açık olan kuyumcular pazar günü biten bayramın ardından pazartesi günü çalışma düzenine geri dönecek. Kuyumcular, 15 Nisan 2024 Pazartesi günü itibariyle normal çalışma saatleri olan 09:00 - 20:00 arası halkımıza hizmet vermeye devam edecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP Lideri Bahçeli'den İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e çağrı! Partinin başında kal

MHP Lideri Bahçeli'den İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e çağrı! Partinin başında kal