ANASAYFA Ekonomi Bir paketi artık o fiyattan satılacak! Sigaraya 9 TL zam geldi

Bir paketi artık o fiyattan satılacak! Sigaraya 9 TL zam geldi

Uzun bir süredir sigara fiyatlarına gelmesi beklenen zam hakkında bugün yeni gelişme yaşandı. Yapılan açıklamalara göre 1 paket sigaranın artık 9 TL daha zamlı satılacağı belirtildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Bir paketi artık o fiyattan satılacak! Sigaraya 9 TL zam geldi

Son iki seneye baktığımız zaman sigara fiyatlarında yaşanan ani yükselmelerin ardından özellikle de son dönemde yeni bir zam haberinin da gelip gelmeyeceği merak konusu olmuştu. Gelen son zammın üzerinden bir süre geçmesinin hemen ardından sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre seçimin ardından bir zammın daha gelebileceği belirtildi. 

Tüm bunların ardından seçim döneminden kısa bir süre sonra sigaraya beklenen zam haberi geldi. Daha önce sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, 1 Nisan tarihi ile 10 Nisan tarihleri arasında sigara fiyatlarına 10 TL kadar zam gelebileceğini ifade etmişti. Bugün ise gelen zammın kesinleştiği belirtildi.

SİGARAYA  9 TL BİRDEN ZAM GELDİ!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş tarafından gelen son haber ile birlikte sigaraya 9 TL birden zam uygulandığı belirtildi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan Aybaş konu ile ilgili “Sigaraya 9 TL zam geldi memlekete hayırlı olsun zamlar gelmeye devam edecek. 1-10 Nisan arası zam geleceğini duyurmuştum seçim sonrası 10 TL zam gelecek diye 9 TL zam geçişi oldu” dedi. 

Böylelikle belirlenen gruplar için artık paketinin 9 TL zamlı halde satışlarının yapılacağı ifade edilmiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı mazbatasını teslim aldı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı mazbatasını teslim aldı